Sayfa 409/506 İlkİlk ... 309359399407408409410411419459 ... SonSon
Arama sonucu : 4045 madde; 3,265 - 3,272 arası.

Konu: KCAER - Kocaer Çelik Sanayi Ticaret A.Ş

1. 50-70 arası maliyetli olan yatırımcıları bitirdiler resmen, çok yanlış yapıldı, gelen onca haberle 80-90 olmalıydı, kurgu olarak hafızlarda yer aldı maalesef, 1 yanlış 4 doğruyu götürür, bundan sonra zor gelir yeni yatırımcı, benim de 2025 hedefim var, o zamana kadar sağ kalırsak devam inşallah, ay başı temettü harçlık da var.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2.  Alıntı Originally Posted by müzikal Yazıyı Oku
    Yıl başından beri kapa atılan şuradan buradan xxx milyon dolarlık siparişler aldık, cümlelerinin karşılığını ben göremedim ciro rakamında. Bir sonraki çeyreğe mi sarktı acaba bu alınan siparişlerin ciroya etkisi???

Keşke kap atarken bu alınan siparişlerin ciroya katkısının ne vakitte olacağını da belirtselermiş. Böylece kaplardan sonra yapılan gelgeller ve mal çakmalar olmazdı, değil mi

İki çeyrek daha bekleyeceğim, vaktim bol, sonrasına bakacağız. Ama manipülasyonun kralını yaptıkları bir kez daha kabak gibi ortaya çıktı bu bilanço ile. Maalesef..
    Sanırım bu detaydan dolayıdır, normalde eksi olmamalıydı hisse, sebebi ortada ve de 2.ç daha iyi olması lazım.

2. Kocaer Çelik satışlar, ciro ve karlılık:
    Kocaer Çelik 2024 yılının ilk çeyreğinde, Aliağa A1 Fabrikası’ndaki yatırım sürecinde 5 Ocak - 11Mart tarihleri arasında gerçekleşen 66 günlük planlı üretim duruşuna rağmen, 124.656 ton çelikprofil satışı gerçekleştirmiştir. Şirket, kâr marjı yüksek katma değerli ürün satışlarının toplamportföy içindeki payının geçen yılın aynı dönemine göre 2 puan yükselişle %36 olarakgerçekleşmesine paralel olarak kar marjlarını arttırarak yıla kuvvetli bir başlangıç yapmıştır. Toplamsatışların %74’ünü yurtdışına gerçekleştiren şirketin güçlü ihracat performansı 2024 yılında dadevam etmiştir. Aliağa A1 fabrikasında tamamlanan yüksek katma değerli ürünlere yönelikyatırımlar sonrasında katma değerli ürünlerin toplam portföy içindeki payının yılın kalanında daartması beklenmektedir.

3.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Sanırım bu detaydan dolayıdır, normalde eksi olmamalıydı hisse, sebebi ortada ve de 2.ç daha iyi olması lazım.

2. Kocaer Çelik satışlar, ciro ve karlılık:
    Kocaer Çelik 2024 yılının ilk çeyreğinde, Aliağa A1 Fabrikası’ndaki yatırım sürecinde 5 Ocak - 11Mart tarihleri arasında gerçekleşen 66 günlük planlı üretim duruşuna rağmen, 124.656 ton çelikprofil satışı gerçekleştirmiştir. Şirket, kaÌ‚r marjı yüksek katma değerli ürün satışlarının toplamportföy içindeki payının geçen yılın aynı dönemine göre 2 puan yükselişle %36 olarakgerçekleşmesine paralel olarak kar marjlarını arttırarak yıla kuvvetli bir başlangıç yapmıştır. Toplamsatışların %74’ünü yurtdışına gerçekleştiren şirketin güçlü ihracat performansı 2024 yılında dadevam etmiştir. Aliağa A1 fabrikasında tamamlanan yüksek katma değerli ürünlere yönelikyatırımlar sonrasında katma değerli ürünlerin toplam portföy içindeki payının yılın kalanında daartması beklenmektedir.
    Muhakkak etkisi vardır. Geçen sene 32 gün planlı bakım için fabrika üretimi durdurmuş. O vakitlerde de satışlar %3 gerilemiş. Bu sene neredeyse 2 katı gün durma var, etkisi elbette daha fazladır.

Bu tip "planlı" yapılan ve ciroyu etkilemesi kesin olan durumlarla ilgili, şirketlerin daha açıklayıcı ve finansallara etkilerini de öngören beyanatlar vermeleri gerekiyor. Ota boka kap atılıyorsa, ciroyu bu kadar ciddi etkileyen durumlarda yatırımcıyı daha çok düşünen tarafta olmalılar. Cirodaki gerilemeyi saklamak veya bizlerin hesabına bırakmak istiyorlarsa, ciroyu artıracak satış haberlerini de paylaşmasınlar. İyiyi veriyorsan, kötüyü de paylaş öyle değil mi. Biz de niyeti sorgulamayalım.

Hangi açıdan baktığımı anlatabildiğimi düşünüyorum sevgili bawer

4.  Alıntı Originally Posted by müzikal Yazıyı Oku
    Muhakkak etkisi vardır. Geçen sene 32 gün planlı bakım için fabrika üretimi durdurmuş. O vakitlerde de satışlar %3 gerilemiş. Bu sene neredeyse 2 katı gün durma var, etkisi elbette daha fazladır.

Bu tip "planlı" yapılan ve ciroyu etkilemesi kesin olan durumlarla ilgili, şirketlerin daha açıklayıcı ve finansallara etkilerini de öngören beyanatlar vermeleri gerekiyor. Ota boka kap atılıyorsa, ciroyu bu kadar ciddi etkileyen durumlarda yatırımcıyı daha çok düşünen tarafta olmalılar. Cirodaki gerilemeyi saklamak veya bizlerin hesabına bırakmak istiyorlarsa, ciroyu artıracak satış haberlerini de paylaşmasınlar. İyiyi veriyorsan, kötüyü de paylaş öyle değil mi. Biz de niyeti sorgulamayalım.

Hangi açıdan baktığımı anlatabildiğimi düşünüyorum sevgili bawer

Haklısınız, kurumsal şirketler o detayları ekliyorlar, belki de bizimki daha kurumsallaşamadı ya da işlerine geldiği için o detayları es geçiyorlar, onların bilmesi yeterli oluyor galiba.
    1 senemiz dolunca yönetim için daha isabetli yorum yapma bilgisine sahip oluruz diye düşünüyorum, her gün yeni şeyler öğreniyoruz sn. Müzikal.
    Son düzenleme : bawer; 12-06-2024 saat: 14:59.

5. Borsamızda yeni şeyler görmeye başladık, 111 milyon zarar yazan bir hissem %5 artıda, geçenlerde 65 milyon kar yazan başka bir hissem 3 tavan yaptı sonra düzeltme yaptı, şimdi Kcaer 95 milyon kar yazmış ama hisse ekside, valla bu mecrada normalleşme yok tam tersi anormalleşme var.

6. Üç kuruş yükselip karanlık odada hepsini geri veriyor, yatırım ilişkileri bunları tespit edip SPK'ya bildirmiyorsa sorumluluk onlardadır, fiyata müdahale var, her gün onca işlemle sıfıra sıfır, hep aynı yerde, artık sert bir hareket lazım.

7. 52,00 tl yakın geçmişte güçlü destek idi..şu anda ise güçlü direnç halini almış.... bir türlü geçemiyor.... ilginçtir ki 52,00 seviyesi saatlik grafikte de düşenin kırılma noktasıdır...oranın üzerine geçerse gerçekten de olası çıkışı ivmelenir...

şimdilik günlüğe de baktım..orada da 52,00 seviyesi düşen trend noktasıdır...kırılması günlükte de saatlikte de önemlidir...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    52,00 tl yakın geçmişte güçlü destek idi..şu anda ise güçlü direnç halini almış.... bir türlü geçemiyor.... ilginçtir ki 52,00 seviyesi saatlik grafikte de düşenin kırılma noktasıdır...oranın üzerine geçerse gerçekten de olası çıkışı ivmelenir...

şimdilik günlüğe de baktım..orada da 52,00 seviyesi düşen trend noktasıdır...kırılması günlükte de saatlikte de önemlidir...
    60-70 arası leblebi alır gibi alanlar şimdi 52 direncine mi takılıyor yani, her kapanışta karanlık odada 40-50 kademe basan her kimse hisseyi katleden odur, hepsi kurgu, yaptırım yok ki, dalga geçiyorlar resmen, istese 2 dakikada tavana yapıştırır.

Sayfa 409/506 İlkİlk ... 309359399407408409410411419459 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •