Sayfa 585/700 İlkİlk ... 85485535575583584585586587595635685 ... SonSon
Arama sonucu : 5598 madde; 4,673 - 4,680 arası.

Konu: HEKTS - Hektaş Ticaret

1. 33 MİLYON lotu tahtaya dayayıp 51 liradan satan oyak benim için yok hükmündedir,Kesinlikle güven olmaz.
    Hepsi işin içinde.

2. Pet mama filan hikaye oldu,Aptal gibi gittik şantiyeye bakmaya.Oyak yakında açıklama yapar vazgeçtik diye.
    Fabrika kiralık Orhangazi kiralık taşınma dolayısıyla çalışanların gitmeme hakkı var onların tazminatı var var babam var.
    Benim fikrim kendine zor gelir şirket.

3. hani kötümserler haklı çıkar, iyimserler zengin olurdu?

kötümserler de iyimserler de battı işte. kötümserler bir tık az battı.

4.  Alıntı Originally Posted by başkentli Yazıyı Oku
    33 MİLYON lotu tahtaya dayayıp 51 liradan satan oyak benim için yok hükmündedir,Kesinlikle güven olmaz.
    Hepsi işin içinde.
    Abi bize gübre büyüsü mü yaptılar nedir, nasıl ayıkmadık o gün bee, satsana sen de di mi ama? Ne safmışız yav.

5. Parça parça çıktım yemliye yemliye,30 dan yemledik dedik hisse pazarlıyanlar hasta vista'mı neydi Dudu'yla bana gider yaptı bu fiyatlardan niye satıyorsunuz diye.Bir de devamlı şampanya lüks hayat paylaşan birisi vardı,Hiç uyanmadık.

6. Maalesef Ülke sahipsiz kimin eli kimin g..... belli degil
    Patronlarda işin içinde tam bir soygun düzeni
    Dün +10 olan Bugün -10 ve spk buna izin veriyor
    Hiç bir kurumda liyakatlı insan yok
    Çok doluyum çok Ülke tam bok çukuru.

7.  Alıntı Originally Posted by başkentli Yazıyı Oku
    Parça parça çıktım yemliye yemliye,30 dan yemledik dedik hisse pazarlıyanlar hasta vista'mı neydi Dudu'yla bana gider yaptı bu fiyatlardan niye satıyorsunuz diye.Bir de devamlı şampanya lüks hayat paylaşan birisi vardı,Hiç uyanmadık.
    hasta la vista
    meşhur hektaş pazarlayıcısı
    kimin elemanıydı merak ediyorum. (oyak göndermiş olabilir)

sağolsun Dudu bu kadar yaşına gelmiş ama bariz hisse pazarlayıcısına bile "başkan" çekiyordu.

8. Gundwane diye bir AKesek vardı sasa ile bunu iyi pazarladi
    2 yıl önce ilk iflas adayım sasa demistim hektas da peşinden gidiyor durum kötü bu ikisinin

Sayfa 585/700 İlkİlk ... 85485535575583584585586587595635685 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •