Genelde yorumlarına katılmakla beraber hisse 85 den 160 hareketi yaptı zaten 1 ayda.ilk etapta beklentiyi fiyatladı ve doğal olarak düştü düşündüğünün aksine.Biraz daha düşüp transferlerle tekrar hareket edecektir ama ben sanmıyorum öyle sezona 200 liradan fln başlasın.Tekrar bi 160-200 arası bir hareket transfer sezonunda olacaktır.120 altını çok göstereceğini düşünmüyorum çünkü trene atlayan çok olur.Bu arada GS da en kötü bir 10 hareketi yapar.Sepet yapmakta fayda var...

Alıntı yaparak yanıtla
Zaten Ali koç ilk geldiğinde dediğin gibi yaptı.Elif elmas,Kim min jae,ferdi,arda bunlar tutanlar.Tutmayan da onlarca futbolcu oldu.Fener’in artık şampiyon olmaktan başka çaresi yok.Bunun için de özellikle winner oyuncular lazım takıma yaşına çok takılmadan.Dzeko,Tadic,Mertens,Eto’o,Drogba,Kuyt.. vs uzar gider bu liste.Bizim gibi bir ligte bu tip adamlar hep iş yapar.Daha genci olursa ne ala ama ben 32-35 arası kaliteli,iş ahlakı olan yıldızlara da okeyim.Lukaku bunlardan biri değil mesela o yüzden hele bu paraya asla istemem.

Yer İmleri