Sayfa 789/999 İlkİlk ... 289689739779787788789790791799839889 ... SonSon
Arama sonucu : 7991 madde; 6,305 - 6,312 arası.

Konu: Viop LVII

1.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    554.11 oratalama ile bimas a Long girdik hadi bakalım spek efendi......çıkaş devam etsin de....bizde payımız alalım.....
     Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    bimas 550.11 ortalama ile tekrar Long.....dakikalar için de güzel para bırakıyor.....
    tokatlı bunların buraya bir faydası yok 554 long yazdın kapatmadın buraya yazmamışın şimdi 550 long yazıyorsun.
    hem burada kazandığımı garibanlara veriyorum diyorsun bu iş kumara girmiş .
    şimdi sorsam ilk longu ne zaman kapattın hızlı oynarım vs vs vs bu kumardan garibanların haberi varmı ben mümin olarak uyarayım dedim.Tabi senin kendi dünyam kimseyi ilgilendirmez ama pozisyon işlerini bir daha düşün
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

short pozu erken kapamışım. 100 puan daha kâr alınırmış.
    bayramda ağzımızın tadı kaçmasın.
    658-708-758 short yazılı, bugün daha gelmez sanki oralara.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    tokatlı bunların buraya bir faydası yok 554 long yazdın kapatmadın buraya yazmamışın şimdi 550 long yazıyorsun.
    hem burada kazandığımı garibanlara veriyorum diyorsun bu iş kumara girmiş .
    şimdi sorsam ilk longu ne zaman kapattın hızlı oynarım vs vs vs bu kumardan garibanların haberi varmı ben mümin olarak uyarayım dedim.Tabi senin kendi dünyam kimseyi ilgilendirmez ama pozisyon işlerini bir daha düşün
    sindo yazdığım pozlar için bazı arkadaşlar özelden yazıyor yaz diye ....reel olarak yazıyorum.......ben Long açtıktan sonra üstleri gördü...vermeden tekrar nasıl alacam....

4.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    sindo yazdığım pozlar için bazı arkadaşlar özelden yazıyor yaz diye ....reel olarak yazıyorum.......ben Long açtıktan sonra üstleri gördü...vermeden tekrar nasıl alacam....
    tamamda özelden yaz diyen arkadaş kapattığını neden yazmıyorsun veya zarar kes yaptıysan onu neden yazmıyorsun diye sormuyormu bir rakamın 554 diğer rakamın 550 ben üst altında değilim rakamlara bak ne anlatmak istediğimi anlarsın .
    bol kazanç
    FORMASYON AVCISI 53

5. Ne ettiniz borsaya. Gideyim üç beş Gr altın alayım dedim. Borsanın %1 ini yemişler. Bozkurt reisim hünkârım sen mı yedin çabuk söyle.

6. kchol bu yabancı satışı bitmedi bugunde satıyorlar
    FORMASYON AVCISI 53

7. Niye saldı bu herif, ne güzel şekerleme yapıyodum alarım zarıl zarıl öttü, bi haber mi var yoksa işlem vergisi iptal olmamış mı
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    tamamda özelden yaz diyen arkadaş kapattığını neden yazmıyorsun veya zarar kes yaptıysan onu neden yazmıyorsun diye sormuyormu bir rakamın 554 diğer rakamın 550 ben üst altında değilim rakamlara bak ne anlatmak istediğimi anlarsın .
    bol kazanç
    vadeli 559.65 görmüş dikkatini çekiyorum....faydalanan olduysa mutluluk duyacam....sana da bol kazançlar.....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Sayfa 789/999 İlkİlk ... 289689739779787788789790791799839889 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •