Sayfa 42/116 İlkİlk ... 3240414243445292 ... SonSon
Arama sonucu : 927 madde; 329 - 336 arası.

Konu: KONTR - Kontrolmatik Teknoloji Enerji ve Mühendislik A.Ş.

  1. #329
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,605
    Bu hafta da onay yok SPK’dan ne halt yedik de onaylamıyor bu Spk ???
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

  2. KONTR - Kontrolmatik Teknoloji Enerji ve Mühendislik A.Ş.

    Fenerlee sami kendi mi diyor gelen parayı sıfır faizle şirkete borç verecem diye.
    Ben Samiye zerre kadar güvenmiyorum. Ama bi şekilde bulaştım lanet kağıda [emoji35]
    Başından beri bu sami para peşinde sürekli borç harç bedelli vs hisse sat pazar tezgahçısı gibi millete zorla mal satıyor ve acele ediyor. Yangından mal değilde para kaçırır gibi bir hali var.

    Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

  3. Kontrolmatik dünya ve + uzayda çok büyük işlere girdi.Ve bütün bu işler asla çocuk oyuncağı yatırımlardan değil.Her birisi en az 300-400 mn dolarlık.Pomega Türkiye şu an 1/5 kapasitede, 2024 sonunda tam kapasiteye geçecek.Yani 2025 te esas hasılat biçilecek ve ciro 4-5 katlayacak .

    Toplam yat.250-300 mn dolar, bitmek üzere ve bir kaç gün önce 2 katından değerlendi,yani 500 mn.dan.Ha keza Pomega Usa ve Progresiva yine 300 .mn dolarlık yatırımlar.

    Yatırımlar bitmeye yaklaşırken şirketler mly dolarlık değerlemelere doğru gidiyor.

    Şirketin asıl işi olan entegratörlük ve müt. işleri ise ara vermeden devam ediyor. Dünya liginde 22. sıraya yükselen şirket yatırımları finanse etmeye devam ediyor ve sadece son 10 günde alınan 2 işin değeri 150 mn dolar. Daha önce alınmış işler ise 5-6 mly lık satış olarak dönecektir.Şirket yatırımları hız kesmeden bitirmek için de bütün imkânları kullanıyor..Dünyanın ihtiyacı olan 2 fabrika ara vermeden tam kapasiteye geçecek.Onun için kont. ve pomega hisseleri ihtiyaç kadar satılıyor ya da satılmak zorunda kalınıyor ve zaten bizim mucize dediğimizde bütün bunlardır.

    Koç holding için bile batacak söylentileri çıkarılan ve buna dahi inananların bulunduğu acımasız ve kör bir piyasada, yatırım süreci henüz bitmeyen ama bitmek üzere olan kontrol. için söylenti çıkarmak çok daha kolaydır ve bu hedef alınmıştır.
    Bundan farklı olarak yat. sürecindeki hisselerin düşmesi normaldir. Günümüz borsasında spek.ler böyle hisseleri tercih etmiyor.

    Kontrolmatik'le ilgili olarak bu günden itibaren heran sürpriz ve büyük haberler düşebilir. Teknik tahmin olarak 150-180 aralığı dip ve destek olarak görülmekle beraber ; 2 günde 2 milyar üzeri yatırım alan bir şirketin hissesi her an düşen ve düşmesi muhtemel haberlerle speklerin prina saldırısına uğrayabilir.

    Spek.ler ve piyasa ya da her kimse şirket kötülemelerini hiç dikkate almıyorum.

    Çünkü hiç kimsenin şüphesi olmasın ki en çok kötüleyenler şirketin değerini en çok bilenlerdir.
    Son düzenleme : yarasa; 14-06-2024 saat: 01:26.

  4. #332
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,605
    kurbanlık koyun gibi miskilim kağıt!
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

  5.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    kurbanlık koyun gibi miskilim kağıt!
    Banker bilo filmi aklıma geliyor. 28 Haziran'da da ky ye yoneticeler yaptım ama hele bir sor niye yaptım cevabını verecekler. Sonrası filmde zaten anlatıyor. Yaptım ama niye yaptima devam, zaten süreç ona benziyor

  6. #334
     Alıntı Originally Posted by erhan Yazıyı Oku
    Fenerlee sami kendi mi diyor gelen parayı sıfır faizle şirkete borç verecem diye.
    Ben Samiye zerre kadar güvenmiyorum. Ama bi şekilde bulaştım lanet kağıda [emoji35]
    Başından beri bu sami para peşinde sürekli borç harç bedelli vs hisse sat pazar tezgahçısı gibi millete zorla mal satıyor ve acele ediyor. Yangından mal değilde para kaçırır gibi bir hali var.

    Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Oncekı satışlarında aynı şeyi yapmıstı.O yüzden böyle düsünüyorum
    25 Hazıranda bır cok sorunun cevabı netlesecek.25 Hazıran kader anı
    Söyledıklerım Benı Baglar Kesınlıkle Yatırım Tavsıyesı Degıldır.

  7. Çok iyi hatırlıyorum "nitelikli yatırımcı salak mı bu fiyattan alsın baaassss " diye yorum vardı. Nitelikli yatırımcı da borsaya yedirdi malı. Salak olan KY KY de masum değil. 200 den niye aldı? 300 e satmak için tabi. Herkes birbirine kitleme derdinde

    Pekiiii, Sami salak mı? En akıllısı o. Önünde 2 seçenek var. 1)Para lazım, 2)mal varlığını arttırması lazım. Nasıl olacak ikisi birden?
    200e faizsiz kredi veririm. Şirkete para eklerim. (1 cepte) 200 e sattığım faizsiz malı geri alırım. (Şuan geri alsa 175 TL den 25 TL kar eder.)

    Şirketin faaliyetine lafım yok. Her şeyin ederi var. Olan KY ye oldu. Bence çokda iyi oldu. Eder hesaplaması yapmazsan ponzide kalırsın. Aynısı sasa ve hektaşta da olmuştu. Her zaman olmaya devam edecek. KY hiçbir zaman masum olmadı. Twitter da ağlamasın.




     Alıntı Originally Posted by bravoecho Yazıyı Oku
    Kurumsala satmasi cok da bir onem arzetmiyor

    2022, 23-24 kasim...
    KONTR özel emir yolu ile yerli kurumsal ve yabancı kurumsal yatırımcılara 5milyon lot mal satti
    200 TL fiyattan

    zaman icinde 350'yi gordu KONTR,
    simdi 175 TL

  8. #336
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    https://www.linkedin.com/posts/resul...member_desktop


    Kontrolmatik Technologies olarak; Ankara'da Bayındır Barajı'nda 1 MW Yüzer Güneş Enerji Santrali Projemizin saha kurulumuna başladığını duyurmaktan gurur duyuyoruz.

    Bay Yunus Abay ve Bay Abdurrahman Kaya 'a zorlu proje dönemi boyunca gösterdikleri özverili çabaları ve sarsılmaz destekleri için en içten şükranlarımı sunuyorum.
    Böylesine özverili bir ekiple �� çalışmak bir onurdur

    Ayrıca, Yöneticilerimiz Sayın Necmettin ve Sayın Onur 'e her koşulda verdikleri sınırsız destek için en içten teşekkürlerimizi sunarız.

    Şimdi bu projenin tamamlanmasını ve aynı ilk coşku ve heyecanla sisteme enerji verme fırsatını sabırsızlıkla bekliyoruz.
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

Sayfa 42/116 İlkİlk ... 3240414243445292 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •