Sayfa 84/998 İlkİlk ... 3474828384858694134184584 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 665 - 672 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1. Çay ocağındayım birini gördüm içim parçalandı. Arkadaş görme engelli. Ailesi terk etmiş. Bir dükkan da kendisi tek başına kalıyor. Engelli maaşı var sadece 5000 den az. Bununla ilgilensek ben biraz gönderdim ağladı. Durumu olan arkadaşlar buna yardım edebilir ara sıra.

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Asgari 40-50 kere hapşırık günde , geniz akıntısı , öksürük , balgam vs .

Bir önceki hekim alerji var diye alerji ilacı vermişti bu devam etmeme kararı aldı septomlar arttığı halde
    İmmünoloji diye hayatında duymadığım bir bölüm varmış MHRS sisteminde böyle bir bölüm yok, her halde üniversite hastanelerine gidilecek.

Tekrar geçmiş olsun, suyla tedaviye benim pek aklım basmadı ama.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu nun (BDDK) verilerine göre, yılbaşından bu yana toplam kredi borcu tutarı 2 trilyona yaklaşarak rekor kırdı. Toplam kredi borcu 1-7 Haziran haftasında ise 13,5 trilyon liraya yükseldi.

https://www.karar.com/ekonomi-haberl...rilyon-1871355

4. Iletisim hatasi dediler, servent transferi yaptilar.

https://www.youtube.com/watch?v=yP5KB0ppy2k

Vakit ayirip izleyin bence. Cok onemli bilgiler veriyor.

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Asgari 40-50 kere hapşırık günde , geniz akıntısı , öksürük , balgam vs .

Bir önceki hekim alerji var diye alerji ilacı vermişti bu devam etmeme kararı aldı septomlar arttığı halde
    Bende de aynı sorun vardı , ama geniz akıntısını hissediyordum..Çok kötü öksürük yapıyordu..Alerji hapı ve bol su ile sorun ortadan kalktı...

Bence başka bir doktor dene....

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Gece bunu anlatmaya çalıştım bütçe 12 trilyoncuk gelir bence 5-6 trilyon da kalır. Emmi dayı çocuklarını doldurmuş bütçe maaşa yetmiyor. Birde eyt bombası 43 yaşında ki genç de emekli oldu emekliliğine 1-2 yıl kalan 50 yaş civarındakiler de emekli oldu. Sonra mıctı Cafer bez ara.
    Sen değerli bir forumdaşsın fakat Kullandığın ağız zaman zaman TAK Parti ile aynı...İnsanları 50-55 de emekli eden sistem birden 43 yaşındakini de emekli ederek ne kadar adaletsiz olduğunu gösterdi...Uzun vade de ise 43 yaşında adamı emekli ederek sistemin yükünü artırmış oluyorsun....

SGK sisteminde bizim primler hiç edildiğinden ponzi sistemi devrede..Şimdilik Ponzide gelir gideri karşıladığından bunun Merkezi Bütçeye maliyeti sıfırdır...Israrla bunu algılamak istemiyorsun...

7. Su an yatirimci sayisi 8.3 Milyon, bir arkadasim bu sayinin onumuzdeki yil 15 Milyon hesaba cikacagini soyledi ama ben katilmiyorum,yalniz bu sayinin 6 Milyon'u al-sat yapiyor.

Isik OKTE.

https://www.youtube.com/watch?v=yP5KB0ppy2k

8.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Sen değerli bir forumdaşsın fakat Kullandığın ağız zaman zaman TAK Parti ile aynı...İnsanları 50-55 de emekli eden sistem birden 43 yaşındakini de emekli ederek ne kadar adaletsiz olduğunu gösterdi...Uzun vade de ise 43 yaşında adamı emekli ederek sistemin yükünü artırmış oluyorsun....

SGK sisteminde bizim primler hiç edildiğinden ponzi sistemi devrede..Şimdilik Ponzide gelir gideri karşıladığından bunun Merkezi Bütçeye maliyeti sıfırdır...Israrla bunu algılamak istemiyorsun...
    Abi ben akp ye oy verdi diye babamla gırtlakt gırtlağa geldim. Bir iki kişi hariç akp ye oy veren adama selâm vermem. Ben gerçekleri olacakları yazıyorum. Ona göre herkes gardını alsın diye. Ben RTE ye güvenip yatsam bugün cami önünde dilenirdim. Ayhan başkan biliyor benim yaptıklarımı. O bir kere olur belki ama ben beş parasızken kredi kartı nakit avans ile düğün yapıp araba aldım.

Sayfa 84/998 İlkİlk ... 3474828384858694134184584 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •