Epey adım geçmiş, haliyle cevap hakkı doğduğu için yazıyorum...Yoksa borsa ile işim (az biraz PRKME haricinde) tamamen bitti ve piyasayı eskisi kadar yakından takip etmiyorum...Başlıkları da iş güç yokluğundan öylesine okuyorum...Bu bakımdan yazdıklarımın herhangi bir görüş, öneri ya da tavsiye niteliğinde olmadığını özellikle vurgularım...
Benim CANTE pozisyonumu kapatmam tamamen stratejik bir zorlama ile oldu...Yani bıkma, küsme vb duygusallıktan değil...O dönem fiyatlar hemen hemen aynıydı ve BRKSN'da bir miktar pozisyon açmıştım...Adamların hunharca satışlarının hepsini tek başıma karşıladım ve en sonunda (Keko ve bir kısım arkadaşının tahtaya gelmesi de etkili oldu) tahtayı yukarı sürmek zorunda kaldılar...Sonrasında gayet güzel bir kar ile tüm pozisyonlarımı kapatıp BES'e geçiş yapmaya başladım...Halen de peyderpey fon alış satışları ile o mecraya yatırım yapmaya devam ediyorum arkadaşlar...Çünkü bu yapay zeka ve algoritmik emir tabanlı borsa beni haddinden fazla yormaya ve sağlığımı olumsuz etkilemeye başlamıştı...Şimdi kafam gayet rahat, iyi yapmışım...Geç kaldım ama olsun...
Hisse senedi piyasası (hesap açılırken bir sürü anket ve sözleşme doldurulmasından da belli) yüksek riskli bir piyasadır ve riskin en büyüğü kötü niyetli patronların varlığıdır...Bu, küçük yatırımcının temel handikabıdır çünkü hiç bir yeri doğru olmayan, tamamen çeteler tarafından yönetilen bir devletsel yapıda Allah'tan başka hiç kimsemiz yoktur...Çok yorucu bir durum ve vücudum artık bu yorgunluğu taşıyacak dinçlikte değil...
Buradaki herkese bol kazançlar diliyorum...
Saygı ve hürmetlerimle
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
Yer İmleri