Ak, 2024'ün ilk yarýsýnda tamamlamak istenilen söz konusu halka arzýn, yerli ve yabancý yatýrýmcýlardan yeterli ilgi göreceðini düþündüklerini belirterek, þöyle devam etti:
"Türkiye'nin çeþitli coðrafi bölgelerine yayýlmýþ ve farklý yenilenebilir enerji kaynaklarýndan oluþan üretim portföyümüz, temelleri bugünden atýlmýþ proje yatýrýmlarýmýz, dengeli finansal yapýmýz, dijital enerji yönetim ve mühendislik becerilerimiz ile çevresel, sosyal ve yönetiþim odaklý yönetim anlayýþýmýza inanarak 2024 yýlýnýn ilk yarýsýnda tamamlamak istediðimiz bu halka arza, yerli ve yabancý yatýrýmcýlarýn yeterli ilgiyi göstereceðini düþünüyoruz. Yeni nesil enerji þirketi olarak halka arz sonrasýnda da teknoloji ile enerjinin kesiþtiði her noktada faaliyet göstermeye devam edeceðiz. Edindiðimiz bilgi birikimi ve deneyimi, ülkemizin sürdürülebilir ekonomik kalkýnmasýna katkýda bulunmak ve þirketimizin büyüme hedeflerine ulaþmasý amacýyla en faydalý þekilde kullanacaðýz".
ilk 6 ay bitiyor...!!!!!...Halka arz galiba yetiþmiyor...
...
Anz tuhaf bir kiþilik, gerçekten..
30 sene önce bir korteksi olan, ve sýk sýk elektrik kesintilerine önlem olsun, firmanýn üretimi aksamasýn diye buhar ve elektrik üretimi için kojenarasyon sistemi ile baþlayan zoren’inden baþka neyi vardý ?
Önce vestel,sonra denizbank..
Aldý yürüdü maþallah!.
Eminim, zorene de doðru dürüst sermaye koymamýþtýr; yatýrýmlarýný bizler finanse ediyoruz baksanýza🤗
Al-sat tut deðildir
Bu ülkede Hükümetler hükümet deðil, SPK , SPK deðil.......Adam 44 kat bedelli yapýyor, kimse sormuyor bile, sen ne yapýyorsun patron bey, halký mý soyuyorsun diyemiyor....SERMAYE PÝYASASINDA DA RÜÞVETÝN ALASI DÖNÜYOR..En tepeden baþlayýp, denetim müfettiþlerine kadar......
...
Yer Ýmleri