Sayfa 146/998 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246646 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 1,161 - 1,168 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

Borsa ya vergi geri mi geliyor a.q...Borsa yine kırmızı

USD tarafını da salmıyorlar, ya 30 carry ,30 da vatandaş 60 gaymeyi cukkaladınız ...Daha ne istiyorsunuz sürün tahtayı yukarı a.q...

Yoksa okuma yazma bildiği şüpheli lise mezunu memurun dolar bazında dünyanın en yüksek maaşını alacak...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan: Emekliye refah payı ile ilgili şu an bir çalışmamız yok

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan: Asgari ücrette artış olmayacak.Yeni asgari ücret için aralık ayında bir araya geleceğiz.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Erdoğan: Hayat pahalılığı ve enflasyon kaynaklı sorunların toplumda bilhassa sabit ücretle çalışanlarda oluşturduğu yükün farkındayız. Bu sorunu ülkeye ve millete hiçbir faydası olmayan, hatta zararı dokunan popülist politikalarla değil, kalıcı refah artışını sağlayarak çözeceğiz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4. Bakan Işıkhan açıkladı: Emekliye refah payı yok, asgari ücrete ara zam yok!
    Bakan Işıkhan, asgari ücrete artış olmayacağı açıklamasında bulunurken; konuşmasının devamında, “Emekliye refah payı gündemimizde yok†dedi.

https://www.ekonomim.com/ekonomi/bak...-haberi-750947

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Bakan Işıkhan açıkladı: Emekliye refah payı yok, asgari ücrete ara zam yok!
    Bakan Işıkhan, asgari ücrete artış olmayacağı açıklamasında bulunurken; konuşmasının devamında, “Emekliye refah payı gündemimizde yok†dedi.

https://www.ekonomim.com/ekonomi/bak...-haberi-750947
    Emekleyenler açlıktan ölsün ki SGK bütçesi fazla versin...O fazla para toplanan vergilere eklenerek memura , siyasetçiye ve onların iş adamlarına aktarılsın a.q....

6.  Alıntı Originally Posted by snowdancer Yazıyı Oku
    Çok geçmiş olsun... Tez zamanda acil şifalar dilerim...
     Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Allah yardımcınız olsun
     Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Allah şifa versin.
     Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Geçmiş olsun.Umarım tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.
    saygılar
     Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Geçmiş olsun
    Hepinize cok teşekkür ederim, sagolun

7. Acil şifalar Ayasofya2005 ve Yapraksızyonca.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    abi adam pozisyonuna göre makro ekonomi politikalarını kökten değiştirebiliyor. piyasaları terse falan yatırıyor. bunu dünyada kabile devletlerinde bile yapamazsın. yaptırmazlar.
    eğer tl shortta, dolar altın long isem çin olmak istiyorum, ihracatı patlatmak istiyorum, ithalat yapmayın, faizi indirin faiz haram, varlık fiyatlarını patlatın. bütün ücretler her sene ikiye katlansın.
    eğer tl long isem, dolar altın short isem tabiki enflasyonla mücadele, fiyat istikrarı, faizleri arttırın, zam mam yok. tlmiz reel değerlenecek. popülistlik yapmayın.

bu şekilde bu ülkeye yatırım yapılamazki abi. başta kendi yatırımcın güvenmez.

Sayfa 146/998 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246646 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •