Sayfa 76/88 İlkİlk ... 2666747576777886 ... SonSon
Arama sonucu : 704 madde; 601 - 608 arası.

Konu: Serbest Yatırım Fonları I

1.  Alıntı Originally Posted by sathyz Yazıyı Oku
    Merhaba. Arbitraj fonum HDA fonu. Ancak arbitrajda daha iyileri olduğu için memnun değilim. HDA'dan HDK'ya geçmek istiyorum. Sizce nasıl bir fikir? Riskli midir? Yoksa önereceğiniz daha iyi bir arbitraj fonu var mıdır? Mutlak hisse getirililerin arbitraj olmama ihtimali olduğu için ilgilenmeyebilirim. Paramın tamamı dolarda. Ancak maaşımdan arttırdığım ve annemin önemli bir parası HDA fonunda. Ne yapmamı önerirsiniz? (Şubat'ta HDA'da olanı biliyorum. Ancak toparladı. Benim için önemli değil. Zaten faize alternatif olduğu için hükümet de sabote etmiş olabilir.)

Ekteki resimde seçtiğim arbitraj fonları var. (David Diucran'ın tablosundan.)

Önereceğiniz bir şey var mı? Ekteki resimde olsun olmasın en iyi arbitraj fonu hangisidir? Ekteki link seçtiklerim.

https://ibb.co/W239yBj
    Al birini vur ötekine gibi olmuş. HDA maalesef hayal kırıklığı oluşturdu.
    Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.

2.  Alıntı Originally Posted by Borsacı Beyefendi Yazıyı Oku
    Al birini vur ötekine gibi olmuş. HDA maalesef hayal kırıklığı oluşturdu.
    Önerisi olan? Arbitraj olarak.

3.  Alıntı Originally Posted by sathyz Yazıyı Oku
    Önerisi olan? Arbitraj olarak.
    Öneri değil. Ben şunu aldım biraz: https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=HMG
    Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.

4. Mutlak getiriler arbitraj gibi mi bilemedim. Bir araştırayım dediğiniz fonu. Teşekkür ederm.

5.  Alıntı Originally Posted by sathyz Yazıyı Oku
    Mutlak getiriler arbitraj gibi mi bilemedim. Bir araştırayım dediğiniz fonu. Teşekkür ederm.
    HDA'da almıştım, ucuz kurtuldum zamanında.

6. selam arkadaslar, HMG mutlak getiri hedefli fonun gecen yildan beri olan kazanci enflasyon uzerinde. Tavsiye eder misiniz?

7. Merhaba. Annemin 10 gün sonra KKM'si doluyor. Para Vakıfbank'ta ve yaklaşık 2 - 2.5 milyon arası. KKM ile mi devam etsek? Faiz ile mi devam etsek? Faiz için para taşıma ve pazarlıkla uğraşmak istemiyorum. En iyi fon nedir (PPF vesaire - Faize en iyi alternatif). ZBJ'yi öneren oldu - iyi midir? Tek endişem, yatırımları zamanla daha riskli yerlere yapabilecek olmaları. Öyle bir şey yapmalarını engelleyen bir konu var mı? ZBJ olsun olmasın tavsiyeleriniz nelerdir? En iyi faiz alternatifi.İçeriğinin tamamına yakını faiz yatırım olmalı. Ancak bono değil. Banka, repo vesaire.

8.  Alıntı Originally Posted by sathyz Yazıyı Oku
    Merhaba. Annemin 10 gün sonra KKM'si doluyor. Para Vakıfbank'ta ve yaklaşık 2 - 2.5 milyon arası. KKM ile mi devam etsek? Faiz ile mi devam etsek? Faiz için para taşıma ve pazarlıkla uğraşmak istemiyorum. En iyi fon nedir (PPF vesaire - Faize en iyi alternatif). ZBJ'yi öneren oldu - iyi midir? Tek endişem, yatırımları zamanla daha riskli yerlere yapabilecek olmaları. Öyle bir şey yapmalarını engelleyen bir konu var mı? ZBJ olsun olmasın tavsiyeleriniz nelerdir? En iyi faiz alternatifi.İçeriğinin tamamına yakını faiz yatırım olmalı. Ancak bono değil. Banka, repo vesaire.
    Bende ZBJ tavsiye ederim. Kredi kartı borçlarını bile son ödeme tarihine kadar bu fonda tutarım. Uzun olsun kısa olsun amaç risksiz getiri elde etmek ise ZBJ çok güzel bir alternatiftir.

Not: Sadece risksiz faiz gelirine odaklandiginiz için, yoksa hiç bir PPF orta ve uzun vadede enflasyon ile mücadele edemez .

Sayfa 76/88 İlkİlk ... 2666747576777886 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •