Sayfa 592/647 İlkİlk ... 92492542582590591592593594602642 ... SonSon
Arama sonucu : 5171 madde; 4,729 - 4,736 arası.

Konu: AEFES - Anadolu Efes Biracılık Ve Malt Sanayii A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Yıl 2013 nisan ayı, Efes piyasa değeri 10.5 milyar $
    Yıl 2024 haziran, Efes piyasa değeri 3.750 milyar $

11 yıl öncesi piyasa değerine kadar sabırla tutmak lazım bu hisseyi. Ne zaman görür o zirveyi bilmiyorum ama illa ki görür diye düşünüyorum

11 yıl sonra üçte bir fiyatına düşüp bu seviyelerden yaz sezonu başlamışken bize alım fırsatı verdiği için teşekkür ederim kendilerine.
    Efes anlık 4.470 milyar dolara geldi. 10.5 milyar dolar zirvesine bi hayli yol var.

2. Piyasa İş yatırımın hedef verdiği hisseye prim yaptırıyor, hedef de gayet iyi. Daha yolu var gibi, bugün biraz daha ekledim. Aklıma takılan tek konu bu hedefler yıllık mı? Yani ne zamana 385 tl öngörüyor, 31 Aralık tarihine mi yoksa 4.çeyrek bilanço açıklanma tarihine mi yoksa bulunduğumuz tarihten 1 sene sonrasına mı? Bilgisi olan ortaklar cevap verebilir mi acaba?
    Benim portföydeki ağırlığı da %16ya yaklaşmış.

3. Kurumlara belli olmuyor, senelik veriyorlar genelde ama bilançolar iyi gelince 3 ayda bir revize etmeye başlıyorlar fiyatlarını. Çünkü iyi bilançolar ile verdikleri fiyatlar kısa zaman içinde yalan oluyor yeni bir hedef fiyat vermek zorunda kalıyorlar

Trump büyük ihtimalle geliyor. Rusya ve Ukrayna savaşı biter bence
    O bölgede savaşın bitmesi en çok Efese yarar gibi görünüyor

https://www.sozcu.com.tr/biden-in-za...ondurdu-p62108

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Kurumlara belli olmuyor, senelik veriyorlar genelde ama bilançolar iyi gelince 3 ayda bir revize etmeye başlıyorlar fiyatlarını. Çünkü iyi bilançolar ile verdikleri fiyatlar kısa zaman içinde yalan oluyor yeni bir hedef fiyat vermek zorunda kalıyorlar

Trump büyük ihtimalle geliyor. Rusya ve Ukrayna savaşı biter bence
    O bölgede savaşın bitmesi en çok Efese yarar gibi görünüyor

https://www.sozcu.com.tr/biden-in-za...ondurdu-p62108
    Savaşı Rusya istedi ; zannettiki Ukraynayı bana geri verecekler; İngiliz fransız alman abd hepsi birlikte Rusyaya hoop ne oluyor dedi...Adamlar istemedimi Rusya hiçbirşey yapamadığı ortaya çıktı , kendine dost bula bula kuzey koreyi bulmuş

Rusya çok yoruldu ; Efendi efendi geri çekilecek...

Putin Doları yasakladı falan filan sonra 1 yıl bile geçmeden herşeyi normale döndürdü...

Adam üfürüyor;

Trump denen adamı ABD Derin yapısı gerekli şekilde kulağını çekti ; Trump da eski trump değil...

Bence Biden tekrar seçilir ,

Bizim hissenin önü açık...CCola bangledeşe girdi...Aefes te orada fabrika kurabilir...

Alıntı Originally Posted by Majesty23 Yazıyı Oku
    Piyasa İş yatırımın hedef verdiği hisseye prim yaptırıyor, hedef de gayet iyi. Daha yolu var gibi, bugün biraz daha ekledim. Aklıma takılan tek konu bu hedefler yıllık mı? Yani ne zamana 385 tl öngörüyor, 31 Aralık tarihine mi yoksa 4.çeyrek bilanço açıklanma tarihine mi yoksa bulunduğumuz tarihten 1 sene sonrasına mı? Bilgisi olan ortaklar cevap verebilir mi acaba?
    Benim portföydeki ağırlığı da %16ya yaklaşmış.
    İşyatırım ilk hedefi 230 aşıldı...Bilanço sağlam gelince 230 çok kısa zamanda vardı...Şimdi 380 hedef fiyat dolar bazlı direnç noktası ve teknik olarakta hedef ....6 Aylık güzel bir sürpriz olursa orayıda delip geçer..Şurada 2 ay bile yok...Ağustosda bilançolar düşmeye başlar....

6.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    İşyatırım ilk hedefi 230 aşıldı...Bilanço sağlam gelince 230 çok kısa zamanda vardı...Şimdi 380 hedef fiyat dolar bazlı direnç noktası ve teknik olarakta hedef ....6 Aylık güzel bir sürpriz olursa orayıda delip geçer..Şurada 2 ay bile yok...Ağustosda bilançolar düşmeye başlar....
    2021 ve hatta 2022’deki kötü bilançoların nedenlerini hatırlayan kimse var mı?

7. Sözümü tuttum, 2. biradayım, 3’te bırakırım.
    Hazır bu vadeliler de spottan yüksek kapamışken haftaya da %5-6 koysak üstüne güzel olurdu!

Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    2021 ve hatta 2022’deki kötü bilançoların nedenlerini hatırlayan kimse var mı?
    Grubun amiral gemisiydi ne yapmasını beklerdiniz o ekonomik koşullarda ; Ayrıca ukrayna rusya savaşında bilançosunda kapanan fabrikalar için zarar yazmıştı...

Sayfa 592/647 İlkİlk ... 92492542582590591592593594602642 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •