Sayfa 587/736 İlkİlk ... 87487537577585586587588589597637687 ... SonSon
Arama sonucu : 5882 madde; 4,689 - 4,696 arası.

Konu: Yatırım Fonları XI

İyi pazarlar Arkadaşlar... Son 3 aydır Ben de fon biriktiriyorum ve gayet de memnunum eski bir borsacı olarak .. Hisselerin beni yeterince yorduğunu düşünüyorum... Çünkü bazen gerek zamanlama gerekse haber akışı ile ters düşebiliyorsunuz O yüzden fonlarla sanki kafa daha rahat...IIH..IKH ve IDH ye portföyümün %70'ini bağlamış durumdayım... Geri kalanı da döviz bazlı fonlara yatırma düşüncem var bu konuda tavsiyeleri alabilirim...Örneğin IPB doviz bazli bir fon mudur mesela ?

2.  Alıntı Originally Posted by Ferrero Yazıyı Oku
    İyi pazarlar Arkadaşlar... Son 3 aydır Ben de fon biriktiriyorum ve gayet de memnunum eski bir borsacı olarak .. Hisselerin beni yeterince yorduğunu düşünüyorum... Çünkü bazen gerek zamanlama gerekse haber akışı ile ters düşebiliyorsunuz O yüzden fonlarla sanki kafa daha rahat...IIH..IKH ve IDH ye portföyümün %70'ini bağlamış durumdayım... Geri kalanı da döviz bazlı fonlara yatırma düşüncem var bu konuda tavsiyeleri alabilirim...Örneğin IPB doviz bazli bir fon mudur mesela ?
    Doğru bir karar vermişsiniz, IPB sorunuza gelecek olursak değişken bir fon, içinde kısmen yabancı hisseler de var. O yüzden dövizdeki artış ve düşüşten olumlu ya da olumsuz etkilenir. Sadece dolar bazlı bor fon arıyorsanız ve nitelikli yatirimciysaniz FJZ, ODS gibi fonlara bir göz atabilirsiniz. Ytd

2201116TG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Doğru bir karar vermişsiniz, IPB sorunuza gelecek olursak değişken bir fon, içinde kısmen yabancı hisseler de var. O yüzden dövizdeki artış ve düşüşten olumlu ya da olumsuz etkilenir. Sadece dolar bazlı bor fon arıyorsanız ve nitelikli yatirimciysaniz FJZ, ODS gibi fonlara bir göz atabilirsiniz. Ytd

2201116TG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok teşekkür ederim hocam...Yazdıklarınızı incelerim...

4.  Alıntı Originally Posted by Ferrero Yazıyı Oku
    Döviz cinsi yatırımlarda KRS ve KUB fonlarını beğeniyorum. KRS nitelikli yatırımcılar için ama tefas’a açık bir fondur. Ağırlıklı olarak abd hisse ve yerli/yabancı eurobondlara yatırım yaparlar. Bu iki ffonu değerlendirebilirsiniz.

Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Döviz cinsi yatırımlarda KRS ve KUB fonlarını beğeniyorum. KRS nitelikli yatırımcılar için ama tefas’a açık bir fondur. Ağırlıklı olarak abd hisse ve yerli/yabancı eurobondlara yatırım yaparlar. Bu iki ffonu değerlendirebilirsiniz.
    Çok teşekkürler... Onları da takibe alıyorum hocam...

6. Dzm (yuksek riskli)
    Das( düşük riskli)
    Bunlar da benden olsun

7. KYA taşıyan var mı? Bende uzun vade için hisse yoğun fon düşünüyorum. İlgimi çekti ama önerilere açığım yinede.

8. Merhaba, Faizsiz fonlar ile ilgili tavsiye edeceğiniz fonlar var mı? KPC ve KZL var bende şu an. Bir de bu fon fiyatları TEFAS'ta ay sonunda daha mı geç güncelleniyor? Normalde 09:00 itibariyle TEFAS'ta bu fonların son fiyatını görebiliyordum. Bugün bu saat oldu hala son kapanış fiyat bilgisini göremiyorum. Hisseden gelince çok tuhaf geliyor
    Sıradan bir insan

Sayfa 587/736 İlkİlk ... 87487537577585586587588589597637687 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •