Sayfa 81/197 İlkİlk ... 3171798081828391131181 ... SonSon
Arama sonucu : 1576 madde; 641 - 648 arası.

Konu: PKART - Plastik Kart

1. Tabandan da alış yapıldı.
    Bugünlük bu kadar yeterli.
    Yarına düşmeye devam ederse,
    Alıma devam ederim.
    Aklı sıra içeri alıyor.
    Alsın, ben razıyım.
    Sabrı olana; içerisi, dışarından iyi oluyor.
    Paylaşımlarım tamamen hayal ürünüdür. Hiçbir doğruluğu ve geçerliliği yoktur. Boş boş atıp tutanlara nispet ediyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by Diabloarena Yazıyı Oku
    Sanırım ben bittim :D
    içimde kalın ve derin bir ağırlık varmış gibi hissediyorum,
    sanki yemek yiyebileceğim bir boşluk kalmamış, iştahım yok,
    tüm kağıtlarım yerle yeksan oldu
    Kısaca buyuk bir boru ky. Battı gercekten pkart ta en önde koşuyor...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

3. Jakal da gene çakallığını yaptı 110 bin tane alnustan satarak tahtayı perişan etti , millete yaslanın yükselişi seyredin diye akıl veriyordu, bir insan karaktersiz ve spk tarafından tescilli hırsız ise her türlü üçkağıdı yapar, daha ağır konuşmak lazım ama bunun gibi karaktersizler için değmez, bütün kylara bol sabır diliyorum bun noktadan sonra gördüğü tepeler zor duruyor çok , ytd.

4.  Alıntı Originally Posted by YakupSrh Yazıyı Oku
    Tabandan da alış yapıldı.
    Bugünlük bu kadar yeterli.
    Yarına düşmeye devam ederse,
    Alıma devam ederim.
    Aklı sıra içeri alıyor.
    Alsın, ben razıyım.
    Sabrı olana; içerisi, dışarından iyi oluyor.
    Kızma yakupsrh ortak diyeceğim de malın var mı yok mu onu çok kestiremiyorum bence olayları okumaya çalış tahtacı sana size çapınızı gösteriyor ben size kendi sıkletlerinizle uğraşın demiştim seninki tüy sıklet birinin ağır sıklete kafa tutması gibi bir şey yani abesle iştigal neyse üstat uçan kuşun kanadını kırmayın demişti ben de öyle yapacağım daha da sana cevap vermiyorum kardeş kal sağlıcakla bütün paydaşlara bu sert inişe dayanma gücü temenni ediyorum

5. mantıksız ve gereksiz düşüş oldu pkart için yakışmadı böyle günlerde aslında sağlam dururdu ama niyet nedir bilmiyoruz.....mehmet şimşek piyasayı aşağı çekmek için yoğun mücadele veriyor genel anlamda piyasalarda ki stresten sorumlu onu görüyorum....

6. vergi konusunda mehmet şimşek ne yapacağını şaşırdı piyasalara karşı kürek çekiyor bakalım nereye kadar çekebilecek...

7.  Alıntı Originally Posted by Haldızoğlu Yazıyı Oku
    Kızma yakupsrh ortak diyeceğim de malın var mı yok mu onu çok kestiremiyorum bence olayları okumaya çalış tahtacı sana size çapınızı gösteriyor ben size kendi sıkletlerinizle uğraşın demiştim seninki tüy sıklet birinin ağır sıklete kafa tutması gibi bir şey yani abesle iştigal neyse üstat uçan kuşun kanadını kırmayın demişti ben de öyle yapacağım daha da sana cevap vermiyorum kardeş kal sağlıcakla bütün paydaşlara bu sert inişe dayanma gücü temenni ediyorum
    Malım var olmasına var da,
    Ne kadar olursa olsun,
    Bir Çakal etmem.
    Sıkletimi biliyorum.
    Bugünlerde biraz fazla yazdım galiba.
    Kimseyi kırmak istemem.
    Bir süre yazmayacağım.
    Alışlarım tamamlandı.
    Ben daha fazla almak istemem.
    Fakat illa vereceğim derse de yok diyemem!
    Yükselişe kadar yazıp moral bozmak istemiyorum.
    100 üstü görüşürüz.
    Paylaşımlarım tamamen hayal ürünüdür. Hiçbir doğruluğu ve geçerliliği yoktur. Boş boş atıp tutanlara nispet ediyorum.

8. Pkartta 10-15-20 …gün evvel porftöy neyse şu anda da aynı… tek lot eksilme yok ,
    Brütten çıkınca dayak yiyip bayağı ıslandık mı ? Evet ıslandık , tedaviye de ihtiyacımız var ama bu ortamda böyle bir ekonomi yönetimiyle bu nasıl olur bilemiyorum. Yani bende Mehmet Şimşek in bir startiyejik plan doğrultusunda bu açıklamaları yaptığını düşünüyorum . Stratejik plan ne olabilir ….orası sonucu aslında belli olan çok bilinmeyenli bi denklem .
    Hepimiz için hayrlısı … Nasip . Vatan millet şu an en önemli değerlerimiz
    Tüm paydaşlara saygılarımla

Sayfa 81/197 İlkİlk ... 3171798081828391131181 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •