Sayfa 82/197 İlkİlk ... 3272808182838492132182 ... SonSon
Arama sonucu : 1576 madde; 649 - 656 arası.

Konu: PKART - Plastik Kart

1. Mehmet Şimşek borsaya vergi getirecegiz dedi diye mi bu piyasa boyle oldu yapmayin gozunuzu seveyim oyle bir algi olustuki herkes ona suc atiyor. Ha Suriyede ki, icerideki durumlar deseniz anlarim da onu anlamiyorum. Yuzde 10 vergimi gelecek piyasayi oynatacak. 10 binde 1 bile zor. Millete korkuyu saliyorlar ha ben burdan Pkart falan almam o ayrida hisse değişimleri bi sekilde yapilacak ucuz ve kalkacak olanlari tespit etmek lazim...

GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by ahmet kaan Yazıyı Oku
    Mehmet Şimşek borsaya vergi getirecegiz dedi diye mi bu piyasa boyle oldu yapmayin gozunuzu seveyim oyle bir algi olustuki herkes ona suc atiyor. Ha Suriyede ki, icerideki durumlar deseniz anlarim da onu anlamiyorum. Yuzde 10 vergimi gelecek piyasayi oynatacak. 10 binde 1 bile zor. Millete korkuyu saliyorlar ha ben burdan Pkart falan almam o ayrida hisse değişimleri bi sekilde yapilacak ucuz ve kalkacak olanlari tespit etmek lazim...

Bugün borsa düştü tek sebebi mehmet şimşek....cuma günü gri listeden çıktık p.tesi borsaya vergiden bahsediyor adam....çok acemice bir davranış artık piyasayı germeye başladı....piyasa dostu bir yaklaşımı yok...piyasa zıttına iş yapan bakan ne kadar koltukta kalır bilmem...

3. Bist Cuma günü kapanışa yakın gelen satış ile artıdan eksiye geldi. Bu sabah artıda iken bu açıklamalar yapıldı ve kıpkırmızı kapattık.
    Hukukdan bahseden paydaşlar vardı , içeriden bilgi alıp (nasıl alıyorlar tahmin edilmeyecek bi şey değil) kendilerine durumu kolay edip başkalarına zor etmek ne kadar hukuk kaidesinde bir düşünmek lazım hele ki bu üst mevkilerce yapılıyorsa. bugün hepbirlikte gördük ki kalav malav hikaye birileri zenginleşti yine birileri de elindeki sermayeden yedi.

4. Oyle düşünüyorsanız saygi duyarim diyecek birşeyim yok. borsa falan çokta umurlarinda olduğunu sanmiyorum belki 27. sirada gundemlerinde yer aliyordur. Gayette piyasa dostu herkesi faize çağırıyor agirlik azalsin daha iyi kalkariz Farkli biri olsa da 3 aşağı 5 yukari ayni seyler olacakti cokta seyetmeyin...
     Alıntı Originally Posted by XTrader+ Yazıyı Oku
    Bugün borsa düştü tek sebebi mehmet şimşek....cuma günü gri listeden çıktık p.tesi borsaya vergiden bahsediyor adam....çok acemice bir davranış artık piyasayı germeye başladı....piyasa dostu bir yaklaşımı yok...piyasa zıttına iş yapan bakan ne kadar koltukta kalır bilmem...

5. Alnus rahat vermiyor tahtaya bugün de 18 bin lota yaklaştı satışları , satışlar kesilmeden tahta rahatlayamayacak gibi duruyor, bofanın da eskisi gibi alımlarda iştahı yok , hayırlısı, ky yı yoracak gibi hisse bu şartlarda , ytd.

6.  Alıntı Originally Posted by safsata Yazıyı Oku
    Alnus rahat vermiyor tahtaya bugün de 18 bin lota yaklaştı satışları , satışlar kesilmeden tahta rahatlayamayacak gibi duruyor, bofanın da eskisi gibi alımlarda iştahı yok , hayırlısı, ky yı yoracak gibi hisse bu şartlarda , ytd.
    ilginç alnus mayacı abinin kurumu degilmiydi gecen telegramdada alnus un satışlarından yakınım duruyolardı...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

7. Sayın TA ilk 113 115 zirvelerini gördükten sonra yaptığı düzeltmede 91 92'nin altına salarsa daha tahtacınında toparlaması zor olur demişti oradan aşağıya salmadı hakikaten daha sonrasında 128 zirvelerini gördük bakalım tahtacı bu durumu nasıl toplayacak toplayabilecek mi thejakalavın'da dediği gibi her şey olabilir hiçbir şey de olmayabilir burada bekleyen bunları göze alarak bekliyodur zaten bütün paydaşlara bol bereketli kazançlar

8. bana göre pkart farklı bir lige girmiş durumda temel olarak....ilk aldığımda çöptü hisse 100 tl lere geldi temel güzelleşti demek hisse 200 tl lere gelse temel olarak daha farklı olacak daha farklı yatırımcı kitlesi hisseye talip olacak bu sefer...

Sayfa 82/197 İlkİlk ... 3272808182838492132182 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •