Sayfa 176/998 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276676 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 1,401 - 1,408 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    aklında bulunsun diyelim yurt dışına çıktın teli tamamen kapattın
    tel yanında ve eve döndüğünde açtığında
    evde açtım yurt dışına çıktınız şu şu tarife bu mesajı geldi
    günlük 300 tl .mk ben 2 gün çıktım 700 tl geçirdiler direk ödedim
    mahkemeye versen avukat geçirecek tuzlu olacak
    hiç açmadan kullanmadan geçirdiler
    yurtdışına çıkan teli evde bıraksın kapalı bile olsa tel açık gibi
    ben teknoloji özürlüyüm ama Aİ maİ bilmem ne türemiş, kapatmak fayda etmiyor
    istersen ara bilgi al ben aradım tek mesaj gelse yada siz tek mesaj atsanız 300 tl mesaj diyelim 1 sn konuştun buda 300 tl ödersin sabit konuşmayı 1-2 saat konuşma ne kadar bilmiyorum bunu geçiyorum
    8 günndür yurtdışındayım bende ve hanımda vodafone var 250 mb yurrtdışı hakkı vardıı ikimmizdede Önce eşim uçak moduna alldı bendekki interneti bitirenee kadar gündüzkleri az az açıkp hhep uçak moddunda gezdik. Sonra benim 250 mb bittince ben uçak moduna aldım eşiminkini kuullanddık ara ara otellerde ve bazı cafelerde beedava iinternet var onlarrla idare ettik yetti. Eğer ikkisdee bitseydi birimizi kommple açıp günlüğü 290 dan türkiyedw ki ppaaketimizi kullanacakttık ama geerek ollmadı.
    bir halt olacağı yok.

Çevre şehircilik bakanı Mehmet Özhaseki görevinden istifa ettiğini açıkladı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Türkiye düşmanı bazı mahfillerin kamu düzenini test etmeye dönük provokatif faaliyetlerle ülkemizin huzurunu bozma çabaları, amacına ulaşamayacaktır

4. Ülkeyi sıkıntıya sokanlar daha fazla sıkıntı olmasın diyor. Allah Allah.

5. suriyenin sığınmacı arapları Türkiyenin başına büyük bir beladır nufusları hızla artıyor chp nin aklı erenleri bunu sürekli gündemde tutmalı kamu oyunda yüksek sesle konuşulmalı siyasal islamcıların iki büyük korkuları var birincisi ekonomik kriz ikincisi halkta oluşan sığınmacı nefreti özgür özel bu gün güzel konuştu suriyede iç savaş çıkararak arapları Türkiyenin başına bela eden kendini akıllı zanneden siyasal islamcıların elebaşlarıdır ele başıdır suriyeye şeriat getireceğiz diye yola çıktılar bize büyük bedel ödettiler milletin cebinden kaç milyar dolar harcadıklarını net olarak açıklamıyorlar chp bunları sıkıştırmalı sokakta bunun büyük karşılığı vardır birde amerikanın bunak moruğuna seslenmeli israilin fırsatçı siyasi çakallarını desteklemekten vaz geçmeli arapların topraklarından çekilmeli katliamcılar idamla yargılanmalı dünyamız çatışma ortamından çıkmalı putin çakalıda ateşle oynamaktan vazgeçmeli nükleer tehditlerle böbürlenmesin rusya ekonomisi abluka altına alınıp çökertilmeli

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,452
    .......

SM-M346B2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

7. Sinan OGAN'in sozlerini kelime kelime kendisine yediririz.

Kahbe sensin Sinan OGAN, asagilik ta sensin Sinan OGAN.

https://www.youtube.com/watch?v=KZg_GK9RnSQ

8. Kemal Memişoğlu'nun CV sine bakmadım ama bir bakanlığa bürokrat atanması her daim iyidir. Kabine bir ara iyice Ticaret Odasına dönmüştü zira.

Ama Murat Kurum kimdir bilmiyorum. Genç birine benziyor. Yeni bir heyecan getirir inşallah bakanlığa. Böyle daha önce görev almamış genç insanlara görev verilmeli. Yeni yüzler lazım.

Sayfa 176/998 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276676 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •