Sayfa 944/999 İlkİlk ... 444844894934942943944945946954994 ... SonSon
Arama sonucu : 7991 madde; 7,545 - 7,552 arası.

Konu: Viop LVII

1.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Bizim mülteci politikamız çok yanlış.Mutlaka devlet aklıyla bir proje olmalı.Bunlara vatandaşlık verilemeyeceğine göre ülkelerine dönmesi için planlama yapılmalı.

O dediğiniz ARAPSIZLAŞTIRMA ve İSRAİLE ALAN açma olayına ben de katılıyorum..Benim itirazım toplumda oluşan bu linç kültürünedir.
    Sürpriz; sayılarını tam olarak bilemedigimiz Suriyelilere devlet tarafından zaten vatandaşlik verildi 2019-2020de. Hem de 250.000 dolara ev satın alma olayıyla değil, direkt göç idaresine mesaj ile çağırıldılar ve vatandaşlık verildi. Şöyle söyleyeyim ben 8 Suriyeli tanıyordum işyerinden o zamanlar, hepsi ailesiyle vatandaşlık aldı çoluk çocuk ana baba dahil.

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Borsada AKP dönemi hariç kimse vergi koymadı , Kendileri koydu piyasa çökmeye başlayınca vazgeçtiler...Kısaca AKP dönemi hariç borsada vergi olayı hiç olmadı...

Yteri kadar keriz borsaya gelmişken bunları biçmeden bu söylemlerden vazgeçmezler....
    Yaşınız genç sanırım.AKP döneminden önce Zekeriya Temizel döneminde ,menkul sermaye iradı olarak,net borsa kazançlarımız için zorunlu olarak vergi dairesine beyanname verdik ve ödemesini yaptık.
    Sonraki dönemde, yasal düzenleme yapılıp, vergi dairesine beyanname yerine kazançlardan stoppaj yoluyla vergi kesintisi yapılmasına geçildi.Bu yasal düzenleme hala geçerli ama ,hükümet kararı ile geçici olarak stopaj oranı olarak %0 olarak uygulanıyor.

(Gelir Vergisi Kanunu'nun geçici 67. maddesinde yer alan yetki, 27 Ekim 2008 tarih ve 2008/14272 sayılı Karar ile Bakanlar Kurulu tarafından yeniden kullanılmıştır. Söz konusu karar 13 Kasım 2008 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanmıştır.

14 Kasım 2008 tarihinden geçerli olmak üzere, tam mükellef gerçek kişi ve kurumlar tarafından hisse senetlerinden elde edilen kazançlar için uygulanan stopaj oranı % 10'dan % 0'a (sıfır) indirilmiştir.)
    Yani bir yasal düzenlemeye ihtiyaç duyulmadan ,eğer ekonomi yönetimi isterse,Cumhurbaşkanı kararı ile ,stoppaj oranı yükseltilerek borsa kazançlarından hemen vergi kesintisi yapılmaya başlanması önünde yasal mevzuat olarak bir engel yok.
    Son düzenleme : deniz43; 02-07-2024 saat: 07:42.

Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    Sürpriz; sayılarını tam olarak bilemedigimiz Suriyelilere devlet tarafından zaten vatandaşlik verildi 2019-2020de. Hem de 250.000 dolara ev satın alma olayıyla değil, direkt göç idaresine mesaj ile çağırıldılar ve vatandaşlık verildi. Şöyle söyleyeyim ben 8 Suriyeli tanıyordum işyerinden o zamanlar, hepsi ailesiyle vatandaşlık aldı çoluk çocuk ana baba dahil.
    Bursa küçük sanayiinde oto tamircilerinde çalışanların çoğunluğu suriyeli.
    çalışkan,sessiz tipler.
    bu adamları çekersen sanayiden, bizden kalanlarla işler yürümez..

Türkleri çalıştıramıyorsun,iş beğenmiyorlar.iş öğrenmekte istemiyorlar..
    Sünnet düğününe osmanlı kaftanlarıyla çıkan ,kendini osmanlı hanedanından sayan bir nesil yetişiyor..
    Fakir ama patron çocuğu gibi yetişiyor.. O da olmuyor..

Mehmet Şimşek dünkü konuşmasıyla, seans içinde sert satış geleceğini bilmiyor mu?
    Biliyor..
    Neden böyle bir manipülasyon yaptı?

Vergi koyacaksan, yap, tek adam iktidarı, hesap soran yok, niçin, neden, soruları da sözlükten çıkaralı yıllar oldu..

Bu amatörlük değilse, kötü niyet aramalı..

SM-A336E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sinsi sinsi sırıtması yok mu kelin?
    Ayar oluyorum.

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Sözde CHP yöneticisi deyip kendi vatandaslarina PKK imasi niye yapmış bir sorsana...ben sordum cevap vermedi

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Ohoooo ona sorulan kaç soru işine gelmediği için pas geçilmiştir.
    Ben dün gecekş atamalardan sonra anladım kş artık burpkraside liyakat ve kariyer sıfırlanmıştır. Herhangi bir il müdürü eskiden bakanlıkta eskiden en fazla daire başkanlığına atanırdı genel müdür yardımcısı bile olması imkansızdı.

Artık direk bakan yapıyorlar
    İl milli eğitim müdürleri artık milli eğitim bakanı olabilirmiyim diye heyecana kapılmıştır tapu il müdürleri çevre ve şehircilik bakanlığı için sıraya girmişlerdir. Yada il müftüleri diyanetten sorumlu bakanlık için kuyruktadır. İl jandarma alay komutanlarıds içişleri bakanlığı için sıraya girerse şaşırmam. ( İL MÜDÜRLÜKLERİNDEN BAKANLIĞA ATANANLARIN TEK İSTİSNASI VALİ OLAN İÇİŞLERİ BAKANLARIYDI)
    bir halt olacağı yok.

7. Sanki biri başına silah dayamış da ya İngiliz sevici ol, ya Yunan sevici ol ya da Arap sevici ol demiş de hazretleri bu üç tercih arasından arap seviciliği tercih etmiş..

Anlamakta zorluk çekiyorum. İlle başka milletlerin sevicisi olma zorunluluğu neden duyulur?

Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur demiş birileri.

Ah bir dinleseydiler, bugün bu ülke bambaşka şeyler konuşuyor olacaktı..

Citi, şahin TCMB gerekçesiyle TL de uzun pozisyon önerdi
    Citigroup stratejistleri sıkı para politikası ve cesaret verici ekonomik temeller sebebiyle forward kontratları üzerinden dolara karşı lira uzun pozisyon önerdi.
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Sayfa 944/999 İlkİlk ... 444844894934942943944945946954994 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •