Sayfa 615/700 İlkİlk ... 115515565605613614615616617625665 ... SonSon
Arama sonucu : 5598 madde; 4,913 - 4,920 arası.

Konu: HEKTS - Hektaş Ticaret

1. Son bedellide rüçhan hakkı kullanım süresi başlamışken millet rüçhanları satıp(R) normal senetleri (E) almıştı, sonra E leri satıp R leri alıp bi dünya para kazanmıştı, ben olayı tam olarak çakozlayamadığım için al sat yapamamıştım.

E sat R al,
    R sat E al.

Fiyatlar anlık değişiyordu, bi bakıyosun R nin fiyatı %3.5 artıdayken E %0,26 artıda falan filan.

Alıntı Originally Posted by finans_mt Yazıyı Oku
    normalde tahtacı bedelli parasını çıkarabilmek için yukarı sürüp milletin eline vermeyi deneyebilirdi fakat o kadar kötü ki onu bile yapacak durumda değiller, her noktadan satmaya çalışıyorlar.

şimdi citi ve işbank ödeyeceği bedelliyi çıkarmak için kim bilir aylarca ne süründürecek.
    hala bakıyorum sosyal medyada, eksisozlukte bu lanet şirkete yatırım yapmaya çalışanlar var, yazık başlarına ne geleceğini bilmiyorlar henüz.
    operasyona doymadılar şimdide yatırımcının cebindeki paraya göz diktiler
    bırak ekşili sirkeli sözlüğe inanıp yatırım yapanlarda sonucuna bi zahmet katlansınlar
    başka türlü tahtacı nasıl para kazanacak

1.5 yıldır anasına sövülen
    Battı Batacak Batıyor denilen
    Son 6 aydır günlük ortalama 6 kişi başlığı okurken

Ölü eşşek hemde bedelli açıklayınca sayfada 75 kişi var

Hektaş farkı
    Pardon Hektaş Kazığı
    Sadece hissiyat; Kesinlikle etkileme veya yatırım tavsiyesi değildir.

4. Cnbc-e ve Bloomberg tv yi gözleyin, Levo reyiz çıkıp bu sefer uçuyoruz kemerleri bağlayın dedi mi satın kurtulun.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Son bedellide rüçhan hakkı kullanım süresi başlamışken millet rüçhanları satıp(R) normal senetleri (E) almıştı, sonra E leri satıp R leri alıp bi dünya para kazanmıştı, ben olayı tam olarak çakozlayamadığım için al sat yapamamıştım.

E sat R al,
    R sat E al.

Fiyatlar anlık değişiyordu, bi bakıyosun R nin fiyatı %3.5 artıdayken E %0,26 artıda falan filan.
    Cok guzel bir gundu..

Dun gibi hatirliyorum.

Bir gun oncesinden beni seven bir arkadas basit bir excel programi yazmisti ddl link ile, otomatik o anki fiyati Matriksden cekip excele giriyordu ve hangisini satip hangisini almanin karli oldugunu hesapliyordu.

O gun oglene kadar, millet uyanip da aradaki arbitraj farkini kapatana kadar, muazzam islem yaptirmistim dealerlarima kendim fazla yapamayacagim icin iki dealer birden gorevlendirmistim..

Hasedlenenler biraz daha hasedlensinler diye yaziyorum bunu da
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

6. Ne guzel günlerdi be. Trafikte 4 defa durup islem yapip gittigimiz gunler.

7. Halka arzlara geçen sene talep patladığı zaman yaptık yapıyoruz deyip ferbisi arz etmediler şimdi isteseler de alıcı bulamazlar

Bu bedelli ile de işleri yoluna koyamazlarsa ellerinde başka kurşun kalmıyor sanıyorum

Sürpriz kupon olarak düşünülebilir

Dermişim şaka şaka

8.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Cok guzel bir gundu..

Dun gibi hatirliyorum.

Bir gun oncesinden beni seven bir arkadas basit bir excel programi yazmisti ddl link ile, otomatik o anki fiyati Matriksden cekip excele giriyordu ve hangisini satip hangisini almanin karli oldugunu hesapliyordu.

O gun oglene kadar, millet uyanip da aradaki arbitraj farkini kapatana kadar, muazzam islem yaptirmistim dealerlarima kendim fazla yapamayacagim icin iki dealer birden gorevlendirmistim..

Hasedlenenler biraz daha hasedlensinler diye yaziyorum bunu da
    Yönetim düzelmedikçe hiçbir sey düzelmez para kazanılır ama yönetim her seydir.
    Yönetimin iyi olup olmadıgı da yatırımcıya bilgi akışını ne kadar sagladıgı ile alakalıdır.
    Oyak ve iş grubu bozulducson 5 yıldır.
    Düzelirlerse yatırımcı da akın akın gelir.
    İnsan da durduk yere düzelmez.

Sayfa 615/700 İlkİlk ... 115515565605613614615616617625665 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •