Sayfa 962/999 İlkİlk ... 462862912952960961962963964972 ... SonSon
Arama sonucu : 7991 madde; 7,689 - 7,696 arası.

Konu: Viop LVII

1.  Alıntı Originally Posted by Karatay Yazıyı Oku
    Bir de final oynayıp kupayı alıyormuşuz..
    Ne sürpriz olur ama.
    Umarım böyle bir şey gerçekleşir.
    yunanistan zamanında bunu yaptı,..bir yere kadar gelebilrsek yani en az bir maç daha yol alabilirsek,..bu dediğine oldukça yaklaşırız,..onlarda böyle bir iki tur gibi başladılar,....yarı finalde farkına vardılar, len dediler neden olmasın,..
    ve oldu,..sonuçta top kale çizgisini geçince gol oluyor,...futbol bu kadar basit bir oyun,..
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

2. Smile

Alıntı Originally Posted by tokatyıldızı470 Yazıyı Oku
    hollanda da yaşayan jan ve els yaklaşık 50 yıldır evliydi. Haziran ayında çift, iki doktorun verdiği ölümcül ilaçlarla yaşamlarına birlikte son verdi. Hollanda da ikili ötanazi olarak da adlandırılan bu yöntem nadir görülse de yasal bir işlem. Her yıl daha da fazla hollandalı çift bu şekilde beraber ölmeyi tercih ediyor

ötanazi randevusundan bir gün önce, jan, els, oğulları ve torunları beraber vakit geçirdiler.

Jan, oğluna karavanın tuhaf özelliklerinden bahsetti ve satılacak hale getirmesi için bazı tavsiyelerde bulundu.

Oğulları ise o günü şu sözlerle anlattı:

â€å“sahilde annemle yürüyüşe çıktık. çocuklar oyun oynadılar, şakalar yapıldı. çok tuhaf bir gündü. O akşam yemeğinde, son kez bir arada yemek yiyişimizi izlerken gözlerim doldu.â€

randevu günü bakımevinde sadece jan ve elsâ in oğulları ve gelinleri değil, çiftin en yakın arkadaşları, kardeşleri de toplandı.

Doktorları gelene kadar, iki saat anılarından bahsettiler.

Jan için, beatlesâ ın now and then şarkısını çaldılar; els içinse, travisâ in ıdlewild şarkısını.

Oğulları, â€å“son yarım saat bizim için çok zordu. Doktorlar geldi ve her şey bir anda oldu†diye anlattı.

Els van leeningen ve jan faber, doktorların verdiği ölümcül ilaçlar sonucu, 3 haziran 2024 pazartesi günü beraber öldüler.

Oğulları, henüz karavanlarını satışa koymadı; eşi ve çocuklarıyla bu karavanda tatile gitmeye karar verdi:

Elbet bir gün karavanı satacağım. önce ailemle burada anılar biriktirmek istiyorum
    Bana GÖRE sapkınca hareketler ........ Islamiyete göre evli çiftten biri ölürse dini nikah düşer kalan eş boşanmış gibi olur tekrar evlenme hakkı doğar.tekrar evlenir evlenmez ayrı bir konu kimi eşini çok sever tekrar evlenmez.yukardaki örnekte 50 yıl beraber yaşamış iki kişi birlikte ölelim derken hem birbirlerinin katili oluyorlar hem kendi kendilerinin katili oluyorlar.kovboy filmlerinde izlemişssinizdir yaralanan ölmek üzere olan atı silahla öldürler hayvan daha fazla acı çekmesin , işkence çeker gibi ölmesin diye sahibi tarafından bir çeşit ötanazi uygulanır bu biraz mantıklıdır ama tüm tedavi şekilleri uygulanmış hiç ümit kalmamışssa akla düşünceye uygun olabilir ama zaruri olmadıkça cinayetten başka bir şey değildir.
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

Alıntı Originally Posted by sazeli Yazıyı Oku
    Bana GÖRE sapkınca hareketler ........ Islamiyete göre evli çiftten biri ölürse dini nikah düşer kalan eş boşanmış gibi olur tekrar evlenme hakkı doğar.tekrar evlenir evlenmez ayrı bir konu kimi eşini çok sever tekrar evlenmez.yukardaki örnekte 50 yıl beraber yaşamış iki kişi birlikte ölelim derken hem birbirlerinin katili oluyorlar hem kendi kendilerinin katili oluyorlar.kovboy filmlerinde izlemişssinizdir yaralanan ölmek üzere olan atı silahla öldürler hayvan daha fazla acı çekmesin , işkence çeker gibi ölmesin diye sahibi tarafından bir çeşit ötanazi uygulanır bu biraz mantıklıdır ama tüm tedavi şekilleri uygulanmış hiç ümit kalmamışssa akla düşünceye uygun olabilir ama zaruri olmadıkça cinayetten başka bir şey değildir.
    Sana ne Tercih yapmışlsr seni beni ilgilendiren bi durum yok. Ölümü bu kadar cesur karşılayabilsek ne mutlu bize
    İlla birilerinin hayatına karışacaksınız reisiniz çok kötü örnek size
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by northernforever Yazıyı Oku
    Günün yorumuydu 😂
    Evliyalar ve dervişler yanımızdaydı.

Link 660 TL ye gelmiş, 100 TL de bırakmıştım, takibi..

SM-A336E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Link 660 TL ye gelmiş, 100 TL de bırakmıştım, takibi..

SM-A336E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    BULLS YATIRIM HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ var arkasında.....bunun yükselişi hikayesi robotik çözümler...vs var....eğer balonsa sonu kötü görünüyor....halka açıklık oranı da yüksek.....
    Son düzenleme : TOKATYILDIZI470; 03-07-2024 saat: 09:05.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,011
    söyle bir baktım LINK fk 629 pd /dd 45

benzer tonlarca kağıttan biri

ne neden niçin nasıl önemsiz bul karayı al parayı
    Borsamızın rasyonelitesi

Haziran ayında enflasyonun %2,3 geleceği yönünde.................
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Sayfa 962/999 İlkİlk ... 462862912952960961962963964972 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •