Artan

16,72 10 18:10
445.060,00 10 18:10
173,80 10 18:10
363,50 9.98 18:10
3,31 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

172,80 -10 18:10
12,60 -10 18:10
583,50 -9.95 18:10
31,50 -9.95 18:10
115,10 -9.94 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

10.590.230.357,42 18:10
7.913.421.988,00 18:10
7.791.630.197,90 18:10
7.294.524.485,35 18:10
7.222.454.090,00 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 7991 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop LVII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Kul hakkı yiyenler içinde birşeyler yaz .

Bir kimsenin diğer bir kimsenin haysiyetine yahut malına tecavüzden dolayı üzerinde bir hak bulunursa, altın ve gümüşün geçmediği hesap günü gelmeden helalleşsin. Aksi takdirde, yaptığı haksızlık ölçüsünde, iyi amellerinden alınıp hak sahibine verilir, İyiliği yoksa hak sahibinin günahından alınıp haksızlık eden kimseye yüklenir....

2.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku

Bir kimsenin diğer bir kimsenin haysiyetine yahut malına tecavüzden dolayı üzerinde bir hak bulunursa, altın ve gümüşün geçmediği hesap günü gelmeden helalleşsin. Aksi takdirde, yaptığı haksızlık ölçüsünde, iyi amellerinden alınıp hak sahibine verilir, İyiliği yoksa hak sahibinin günahından alınıp haksızlık eden kimseye yüklenir....
    Şimdi kalem oynatarak memura az zam vermek için enflasyonla oynayanlar yukardan aşağı KUL hakkına giriyor.
    Öbür tarafta bunun getirisi götürüsü ne onu yaz bu dünyada bunu düşünen yok demekki 16 milyon büyük rakam
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Şimdi kalem oynatarak memura az zam vermek için enflasyonla oynayanlar yukardan aşağı KUL hakkına giriyor.
    Öbür tarafta bunun getirisi götürüsü ne onu yaz bu dünyada bunu düşünen yok demekki 16 milyon büyük rakam
    esas mesele TUIK tekiler derse ki bizler emir kuluyuz ne dedilerse onu uyguladık , bu kul hakkına girenlerden hangisi veya kimler öteki tarafta sorumlu olur acaba?
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    esas mesele TUIK tekiler derse ki bizler emir kuluyuz ne dedilerse onu uyguladık , bu kul hakkına girenlerden hangisi veya kimler öteki tarafta sorumlu olur acaba?
    kaçışları yok
    onların inanışları gerçekse
    aşağıdan en tepedekine kadar kim varsa
    zebaniler hepsini dil din cinsiyet mevki ayrımı yapmadan
    .ikecekler
    kaçış yok
    ama onlarda zaten inanmadıkları için sıkıntı etmiyolar
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Ne enflasyon az çok, memur zammı az çok deyip duruyorsunuz.
    Madem vazgeçilmezsiniz çok yeteneklisiniz basarsınız istifayı gelirsiniz özel sektöre.
    Hatta burada her gün kazanıyorsunuz ya bırakırsınız memurluğu her gün pala 10-20 bin dağıtıyor.
    Devlette çalışan bir elektrikçi arkadaş vardı emekli oldu, diyor ben neden senelerce üç kuruşa çalışmışım diyor.
    Şimdi kazancım devletin 2-3 katı diyor.

Köylü bir memurun kazandığını kazanmıyorsa (hafta için yok hafta sonu yok saati yok tatili yok) memur çok alıyor demektir.

Memurlar nasılda belli oluyor.
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    kaçışları yok
    onların inanışları gerçekse
    aşağıdan en tepedekine kadar kim varsa
    zebaniler hepsini dil din cinsiyet mevki ayrımı yapmadan
    .ikecekler
    kaçış yok
    ama onlarda zaten inanmadıkları için sıkıntı etmiyolar
    varsa öbür taraf diye bir yer sende sıraya gireceksin zebaniler tarafından gerekli muameleyi göreceksin
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    varsa öbür taraf diye bir yer sende sıraya gireceksin zebaniler tarafından gerekli muameleyi göreceksin
    Ben işini iyi yapmayan hiç bir memura hakkımı helal etmiyorum ki yarısı fazla. Özel sektör olsa 1/4 ile aynı işi götürür.
    EYT'lilere zaten etmiyorum. Nasıl 40-50 yaşında emekli olunabilir hangi sistem bunu kaldırır.
    Memur olup da borsa da lak lak takılanlara da etmiyorum.
    Özel sektörde olup da vergi kaçıranlara da etmiyorum.
    Geçmişten geleceğe tüm siyasilere zaten etmiyorum.

Damda tezek kürümüş adamım neyin ne olduğunu bilirim. Nereden geldiğimi de.
    Teşekkür ederim varsa günahım çekerim.
    Yaşasın zalimler için Cehehnem.

7.  Alıntı Originally Posted by [B
    Ex[/B]2000;6845586]Ben işini iyi yapmayan hiç bir memura hakkımı helal etmiyorum ki yarısı fazla. Özel sektör olsa 1/4 ile aynı işi götürür.
    EYT'lilere zaten etmiyorum. Nasıl 40-50 yaşında emekli olunabilir hangi sistem bunu kaldırır.

Ölüm saati 03.07.2023 saat 13.00
    nickinden sadece EX olaraka düşün tıp dilinde ölmek yada masada kalmak
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Ben işini iyi yapmayan hiç bir memura hakkımı helal etmiyorum ki yarısı fazla. Özel sektör olsa 1/4 ile aynı işi götürür.

Sen bizim apt gel.3 kişi engelli indirimli araç aldı.birinin babası Malatya'da oğluna aldı.adam eyt li ve halen çalışıyorsa.digeri karı koca emekli.oglu Amerika'da.damada araba almak için var olan atabasini bu kapsamda yeniledi.digeri genç bı mühendis.evden çalışıp 1250 usd kazanıyor.dedesinin üzerine araba aldı.teyzemin torunu spastik.eniste Opel aldı sıfır kullanıyor.vergi avantajından dolayı karıyla oğluna eregliden ev aldı....bı de Saniye abla var.kocasindan en az 10 daire kaldı altındaki araç 2 milyon.bodrum yalikavakta villada yasiyor.o da rapor peşinde.gemlikten 89 puan almis...2 gün itiraz peşinde koşmuş..,.bende haftaya anamı Dr a goturcem kadının bacakları tutmuyor.zor yürüyor olursa bı raporda bn patlatcam....görüldüğü gibi hepsi muhtaç !!! İnsanlar ...gözleri doymamış namissizlarin...bnde olabilirsem namissiz bilo olucam.....

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •