-
O zaman aracı kurum batışları olabilir, diyelim bloke koyduk tamam, kendimiz rahat alış satış yapabilir miyiz, hızlı eskisi gibi, yoksa her seferinde bloke mı kaldırmalıyız
-

Originally Posted by
Desidero74
O zaman aracı kurum batışları olabilir, diyelim bloke koyduk tamam, kendimiz rahat alış satış yapabilir miyiz, hızlı eskisi gibi, yoksa her seferinde bloke mı kaldırmalıyız
Önce blokeyi kaldıracaksınız, sonra T+2 de satış yapılabiliyor...Maalesef böyle de bir sıkıntı var..fiyatı beğendiğin an satamıyorsun...
...
-

Originally Posted by
loruhlano
Önce blokeyi kaldıracaksınız, sonra T+2 de satış yapılabiliyor...Maalesef böyle de bir sıkıntı var..fiyatı beğendiğin an satamıyorsun...
O zaman maalesef olmaz, bırakın günü dakikaların önemli olduğu bir alandayız sayın Loruhlano..
-
-

Originally Posted by
loruhlano
Hisse sahibi tarafından Takasbanka Bloke konulmadığı zaman, o hisselere yapılan işlemler konusunda keşke hisse sahibinin haberi olabilse, mail, SMS asla önemli değil....Hisse sahibinin ruhu bile duymuyor...
Açığa konu edilmiş hisse, kişinin hesabında görünmeye devam eder mi / etmez mi ?
Benim aracı kurum, yatırım finansman geçmişte bir kaç hissede bana “ödünç vermek istermisiniz”
ücreti de şu kadardır bu kadardır diye; genelde hissede yükseliş yönünde bir yoğunluk olduğu zamanlarda..
Ben de genelde “hayır!” demişimdir tabii ki..
Uzun zamandır da, böyle bir soruya muhatap olmadım ama ???
Al-sat tut değildir.
-
Adam fiyatı 5.31 de tutuyor, way pislik way kimse,
-
-

Originally Posted by
tekkkci
Ahlaksız hırsız.......
Bilakis tebrik ve takdirlerimi şey ederim.
Bazı şeyler kolay olunmuyor!.
NOT; ANZ efendi, bir yerlerini de yırtsan nafile..
Ortağız😄
Al-sat tut değildir.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri