Sayfa 971/999 İlkİlk ... 471871921961969970971972973981 ... SonSon
Arama sonucu : 7991 madde; 7,761 - 7,768 arası.

Konu: Viop LVII

Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Ben işini iyi yapmayan hiç bir memura hakkımı helal etmiyorum ki yarısı fazla. Özel sektör olsa 1/4 ile aynı işi götürür.
    EYT'lilere zaten etmiyorum. Nasıl 40-50 yaşında emekli olunabilir hangi sistem bunu kaldırır.
    Memur olup da borsa da lak lak takılanlara da etmiyorum.
    Özel sektörde olup da vergi kaçıranlara da etmiyorum.
    Geçmişten geleceğe tüm siyasilere zaten etmiyorum.

Damda tezek kürümüş adamım neyin ne olduğunu bilirim. Nereden geldiğimi de.
    Teşekkür ederim varsa günahım çekerim.
    Yaşasın zalimler için Cehehnem.
    Sen bizim apt gel.3 kişi engelli indirimli araç aldı.birinin babası Malatya'da oğluna aldı.adam eyt li ve halen çalışıyorsa.digeri karı koca emekli.oglu Amerika'da.damada araba almak için var olan atabasini bu kapsamda yeniledi.digeri genç bı mühendis.evden çalışıp 1250 usd kazanıyor.dedesinin üzerine araba aldı.teyzemin torunu spastik.eniste Opel aldı sıfır kullanıyor.vergi avantajından dolayı karıyla oğluna eregliden ev aldı....bı de Saniye abla var.kocasindan en az 10 daire kaldı altındaki araç 2 milyon.bodrum yalikavakta villada yasiyor.o da rapor peşinde.gemlikten 89 puan almis...2 gün itiraz peşinde koşmuş..,.bende haftaya anamı Dr a goturcem kadının bacakları tutmuyor.zor yürüyor olursa bı raporda bn patlatcam....görüldüğü gibi hepsi muhtaç !!! İnsanlar ...gözleri doymamış namissizlarin...bnde olabilirsem namissiz bilo olucam.....

2. GİB: Sigaralarda 1 pakette 6,49 lira, biralarda 1,51 lira, şaraplarda 7,45 lira, yüksek alkollü içkilerde her litreye düşen alkol derecesi başına 2,06 lira, benzinde 1,84 lira, motorinde 1,72 lira, LPG'de 1,41 lira ÖTV artışı oldu

Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) bugün açıklanan Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksine (Yİ-ÜFE) bağlı olarak akaryakıt, tütün mamulleri ve alkollü içkilerin Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) tutarlarında güncelleme yapıldığını bildirdi.

bir güncellemede siyasete gerekiyor,..
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

1 günlük tepki, ver sopayı

SM-A336E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Memlekette dindarı-ateisti-komunüsti,türkü-kürtdü vs...insanların %90 ı vergi kaçırma peşinde.Kimse vergi vermek istemiyor.

MV,2 yıldan sonra yaşı gelince emekli olur.MV çoğu 2 maaş alır(284 k)

Toplum bence tam bir ahlaki erozyon sürecinde...Vallahi memur maaşını iyi ödüyoruz.

Sonuçta petrol-hayvancılık-sanayimiz yok.

Tradewing kullanan var mı 12:18 den sonra borsadan veri gelmiyor ama btc verileri anlık

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    dalaverecilerde 1227850'yi kırıp şortçunun içinden geçmek istiyor
    hacı

iyiydik böyle 1237-38 gidiyorduk... ne oldi

12600'ı geçip trendmi başlatacan ?

yapı kredi'nin 12500 maliyetli lönklerden az hasarla kaçmasını mı sağlayacan ?

BOZKURT DAYU

şu yapı kredi'nin 12500 maliyetli 65 bing adet lönkünü bi emanete al

püf oldu onlar

116xx e gelincede haber et, oradan long oynanır mı bi bakalım

7.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    1 günlük tepki, ver sopayı

SM-A336E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    her aşağı geliş tepki nedenidir, daha devam eder tepki işi,...aşağıyı biraz daha zorlasa sonra tepkiye çıksa daha iyi olurdu,...

ama bu şekil onun işine gelen, ''?'' soru sorduruyor,..soru sormak yanılmak demek,..onun içun,
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

8. başıboşlar...

yani endeksin alavareci dalavereci hisseleri...

Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 971/999 İlkİlk ... 471871921961969970971972973981 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •