Sayfa 418/506 İlkİlk ... 318368408416417418419420428468 ... SonSon
Arama sonucu : 4044 madde; 3,337 - 3,344 arası.

Konu: KCAER - Kocaer Çelik Sanayi Ticaret A.Ş

1. Aynı sektör olmasa da hep kıyasladığımız ve bir ara 20 lira fark attğımız Eregli bizi geçip 3-4 lira fark attı, metal fırtınayı gıptayla seyrediyoruz.
    Sattığı mal ile cebine 600 milyondan fazla para koyan sayın patronumuz bugün kasasına giren temettü ile az bir destek çıksaydı keşke.
    Son düzenleme : bawer; 03-07-2024 saat: 17:30.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Aynı sektör olmasa da hep kıyasladığımız ve bir ara 20 lira fark attğımız Eregli bizi geçip 3-4 lira fark attı, metal fırtınayı gıptayla seyrediyoruz.
    Sattığı mal ile cebine 600 milyondan fazla para koyan sayın patronumuz bugün kasasına giren temettü ile az bir destek çıksaydı keşke.
    arkadaşlar ben ereğliye geçiş yaptım...müzikal dostumuzun emtiya rallisi olacaksa ?? bu hammadde üreticileri olan ereğli gibi hisselerde olur fikri beni oldukça düşündürdü...ikinci bir konu da ereğli iki yıldır yatıyordu ama kocaer son bir yılda 3-4 kat çıktı...bu yüzden de biraz dinlenme isteğine girebilir...piyasa ile fazla da inatlaşmamak gerek sanırım...performans olarak ereğli çok güçlü duruyor...

bu düşünceler ile kocaerlerimi ereğli ile değiştirdim...kocaerin 2025 yılında çok aktif olacağını düşünüyorum sanırım o vakte kadar ereğli iyi çıkacak görünüyor...

bu düşünce ile ereğli ,kocaer ve megmt arasında zaman zaman makas atmayı düşünüyorum....bu üç hisse arasında zaman zaman gidip gelmek istiyorum...umuyorum ki kocaerin en güzel günlerde kocaerde bulunurum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. kocaerde 2025 yılına kadar bulunmak istiyorum ama nasip ne olur bilemem diyordum...şu anda bu şekilde davranmak bana daha mantıklı geldi...kocaerde temettüyü de amaçlıyordum ama ereğli de zaten temettü hissesi...dünyada artan çelik fiyatları, ekonomilerin faiz indirmeye başlamaları metal fırtınaya neden olacağı görülüyor...müzikal dostumu da hatırlayarak ona bu seferlik uymak istiyorum...dediğim gibi zaman zaman tradeler yaparak gözüme kestirdiğim üç hisse arasında gidip gelmeyi amaçlıyorum...ama komple tutarak olası bir ralliyi de ereğlide beklemek de mantıklıdır...

kocaer kaçacaksa da sorun değil...çok şükür zaten ondan kazanmış idik...dediğim gibi kocaerin en heyecanlı olacağı 2025 yılında umuyorum ki tekrardan hissede olurum...tabi yine zaman sınırı koymamak lazım...borsanın çok değişken olduğu bir ortamda bazen karar vermek anlık olabiliyor....gönlüm kocaerin çıkmasından yana..umuyorum ki kocaer de artık silkelenerek yoluna devam eder...kocaer ,ereğli ve megmt in el ele vererek çıkmasını istiyorum...megmt de bir çok dostuma aldırdım...o yüzden onun da çıkmasını istiyorum..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. bir yıldan fazladır kocaerleri tutuyordum...70 tl yi görürken de satmamıştım..ardından defalarca 60-65 aralığına gidip geldi....yine satmadım...ama geçmişte ereğliye fark atmışken ereğlinin gelip kocaere yetişmesi artık çok da inat etmemek gerektiğini bana düşündürdü...piyasa ile fazla inat etmemek gerek diye düşündüm...

kocaerde beni teredütte bırakan bir şey daha var..acaba bedelsizden sonra bölündüğünde artacak olan hisse adeti kocaerde bir hantallık yaratacak mı ?? düşüncesidir....bu düşünce bende çekince oluşturdu..o yüzden de kocaeri elimden kaçırma riskini de göze alarak değişim kararı verdim...kocaerde yazmak bende bir alışkanlık yaptı...burada istenirse yorumlarıma devam ederim...istenmezse de yanlış anlaşılmamak adına yorumlarımı keserim...bilemiyorum belki de yorumlarımı tamamen kesmek daha uygun olabilir...çünkü ne yazarsam yanlış anlaşılabilir....neyse dostlar ben kalan arkadaşlara başarılar diliyorum...

5. bu arada benim kocaeri satmam geçen hafta idi...merak edenler muhakak olacaktır...ben geçen hafta 55,15 ortalama ile sattığım gün kocaer 57,50 ye kadar çıktı...hatırlayacak olursanız geçen hafta %6 kadar prim yapmıştı...işte o prim yaptığı gün kocaeri 55,15 ortalama ile satıp 53,75 ortalama ile ereğli almıştım.....ben o değişimi yaptığımda kocaer yüzde 6 prim yaptı ,ereğli ise düştü...ereğli ta 51,80 lere kadar düştü...dün ilk defa ereğli kocaeri geçti....bundan sonra ne olur bilemem...kocaerdeki lot miktarım ile ereğlideki lot miktarım aynıdır arkadaşlar...%2 kadar bir fark oluştu...o farkı da nakit olarak şu anda bende duruyor...bakalım nasibimizde neler olacak ?? ben tüm arkadaşlara başarılar diliyorum....kocaer de ereğli de megmt de daha fazla çıksa sevinirim...çünkü hepsinde de dostlarım var...şefaf olmam gereği bunu doğru olarak açıklamak istedim...

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    arkadaşlar ben ereğliye geçiş yaptım...müzikal dostumuzun emtiya rallisi olacaksa ?? bu hammadde üreticileri olan ereğli gibi hisselerde olur fikri beni oldukça düşündürdü...ikinci bir konu da ereğli iki yıldır yatıyordu ama kocaer son bir yılda 3-4 kat çıktı...bu yüzden de biraz dinlenme isteğine girebilir...piyasa ile fazla da inatlaşmamak gerek sanırım...performans olarak ereğli çok güçlü duruyor...

bu düşünceler ile kocaerlerimi ereğli ile değiştirdim...kocaerin 2025 yılında çok aktif olacağını düşünüyorum sanırım o vakte kadar ereğli iyi çıkacak görünüyor...

bu düşünce ile ereğli ,kocaer ve megmt arasında zaman zaman makas atmayı düşünüyorum....bu üç hisse arasında zaman zaman gidip gelmek istiyorum...umuyorum ki kocaerin en güzel günlerde kocaerde bulunurum...

Hakkınızda hayırlısı Keko, aşkını çok erken terk ettin, ilerki dönemlerde Eregli satınca fazlasıyla Kocaer alırsın gibi geliyor bana, kısmet.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bir yıldan fazladır kocaerleri tutuyordum...70 tl yi görürken de satmamıştım..ardından defalarca 60-65 aralığına gidip geldi....yine satmadım...ama geçmişte ereğliye fark atmışken ereğlinin gelip kocaere yetişmesi artık çok da inat etmemek gerektiğini bana düşündürdü...piyasa ile fazla inat etmemek gerek diye düşündüm...

kocaerde beni teredütte bırakan bir şey daha var..acaba bedelsizden sonra bölündüğünde artacak olan hisse adeti kocaerde bir hantallık yaratacak mı ?? düşüncesidir....bu düşünce bende çekince oluşturdu..o yüzden de kocaeri elimden kaçırma riskini de göze alarak değişim kararı verdim...kocaerde yazmak bende bir alışkanlık yaptı...burada istenirse yorumlarıma devam ederim...istenmezse de yanlış anlaşılmamak adına yorumlarımı keserim...bilemiyorum belki de yorumlarımı tamamen kesmek daha uygun olabilir...çünkü ne yazarsam yanlış anlaşılabilir....neyse dostlar ben kalan arkadaşlara başarılar diliyorum...

Hadi naş, müritlerini de al defol.

8.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Hakkınızda hayırlısı Keko, aşkını çok erken terk ettin, ilerki dönemlerde Eregli satınca fazlasıyla Kocaer alırsın gibi geliyor bana, kısmet.
    nasip ne olur bilemem...dediğim gibi ileride değişimler yaparak devam etmek istiyorum...umuyorum ki kocaerin en güzel günlerinde kocaer elimde bulunur...nasibimizde varsa yaşayacağız...

Sayfa 418/506 İlkİlk ... 318368408416417418419420428468 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •