Originally Posted by
bawer
Aynı sektör olmasa da hep kıyasladığımız ve bir ara 20 lira fark attğımız Eregli bizi geçip 3-4 lira fark attı, metal fırtınayı gıptayla seyrediyoruz.
Sattığı mal ile cebine 600 milyondan fazla para koyan sayın patronumuz bugün kasasına giren temettü ile az bir destek çıksaydı keşke.
arkadaşlar ben ereğliye geçiş yaptım...müzikal dostumuzun emtiya rallisi olacaksa ?? bu hammadde üreticileri olan ereğli gibi hisselerde olur fikri beni oldukça düşündürdü...ikinci bir konu da ereğli iki yıldır yatıyordu ama kocaer son bir yılda 3-4 kat çıktı...bu yüzden de biraz dinlenme isteğine girebilir...piyasa ile fazla da inatlaşmamak gerek sanırım...performans olarak ereğli çok güçlü duruyor...
bu düşünceler ile kocaerlerimi ereğli ile değiştirdim...kocaerin 2025 yılında çok aktif olacağını düşünüyorum sanırım o vakte kadar ereğli iyi çıkacak görünüyor...
bu düşünce ile ereğli ,kocaer ve megmt arasında zaman zaman makas atmayı düşünüyorum....bu üç hisse arasında zaman zaman gidip gelmek istiyorum...umuyorum ki kocaerin en güzel günlerde kocaerde bulunurum...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri