Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/3 123 SonSon
Arama sonucu : 5375 madde; 1 - 8 arası.

Konu: ISGYO İş Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by desertaxe Yazıyı Oku
    Temettu + Bedelsize de olumlu tepki gelmedi cok tuhaftir.
    Endeks 90 bine dogru yukari sert tepki verdiginde bile ISGYO asagi kirabiliyor.
    Butun yatirim danismanlarinin uzerinde mutabik kaldigi "endeksin uzerinde getiri" hisse onerisine mazhar olmus ISGYOmuz neden bu kadar hareketsiz?
    Sadece TSGYO birlesimi ile konuyu aciklamak mumkun mudur? Sayet oyleyse bu saibeli durumdan bir an once kurtarip kamuoyunu cok acil aydinlatmalidirlar.
    Birlesme sartlari detaylari, esas birlesimde baz alinacak bilanco donemi, mevcut borclar konusunda izlenecek yol haritasi vs ayrintilari nelerdir? Birlesmeden dogacak potansiyel zarardan(varsa sayet) mevcut ortaklarin haklarinin korunmasi ve zarara ugramamasi icin ne gibi onlemler alacaklar? Bunlari kamuoyuna aciklamalarini isteyebiliriz. Ben sahsen kendi adima ISGYO'ya yazacagim. Herkes yazsin biseyler mumkun oldugu kadar sayimiz artarsa belki ayilirlar.
    hangi kanaldan yazacaksınız? Ben de yazayım.

2.  Alıntı Originally Posted by Zamekci Yazıyı Oku
    hangi kanaldan yazacaksınız? Ben de yazayım.
    kendi isgyo sitesinden yatirimci iliskilerine yazdim.

Gectigimiz yil ISGYO ve TSGYO sirketlerinin birlesim haberleri uzerine ozellikle piyasada islem goren ISGYO hisselerinin uzerinde asagida belirtecegim konularda cesitli spekulasyonlar yapilmis ve belirsizlikler olusmustur. Bu nedenle hisse fiyatlari konusunda mevcut piyasa kosullari gozonune alindiginda, bilhassa kucuk yatirimcilar nezdinde gercegi yansitmayan ve menfi anlamda dusuk fiyatlamalarin gerceklestigi ve kucuk yatirimcinin zarara ugratildigi intibasi olusmustur.

Bu baglamda sirketinizin kurumsal bilgilendirme organlari vasitasi ile kamuoyunun daha fazla aydinlatilmasi ve kucuk yatirimcinin haksiz piyasa manipulasyonlarina karsi savunmasiz birakilmadigina dair bir guven telkini olarak,
    - TSGYO sirketi ile birlesim sartlarinin detaylari, esas birlesimde baz alinacak bilanco donemi hangi donem olacaktir?
    - Birlesmeye muhatab sirketlerin mevcut borclari konusunda izlenecek yol haritasi vs ayrintilari nelerdir?
    - Birlesmeden dogacak (varsa sayet) potansiyel zarardan mevcut ortaklarin haklarinin korunmasi ve zarara ugramamasi icin ne gibi tedbirler alinacaktir?

Yukarida belirtilen hususlada mumkun mertebe biz kucuk yatirimcilarin da musterih olmasi icin kamuoyuna aciklama yapmanizi bekliyor ve umitediyoruz.

Saygilarimla,

xxxx

3.  Alıntı Originally Posted by desertaxe Yazıyı Oku
    kendi isgyo sitesinden yatirimci iliskilerine yazdim.

Gectigimiz yil ISGYO ve TSGYO sirketlerinin birlesim haberleri uzerine ozellikle piyasada islem goren ISGYO hisselerinin uzerinde asagida belirtecegim konularda cesitli spekulasyonlar yapilmis ve belirsizlikler olusmustur. Bu nedenle hisse fiyatlari konusunda mevcut piyasa kosullari gozonune alindiginda, bilhassa kucuk yatirimcilar nezdinde gercegi yansitmayan ve menfi anlamda dusuk fiyatlamalarin gerceklestigi ve kucuk yatirimcinin zarara ugratildigi intibasi olusmustur.

Bu baglamda sirketinizin kurumsal bilgilendirme organlari vasitasi ile kamuoyunun daha fazla aydinlatilmasi ve kucuk yatirimcinin haksiz piyasa manipulasyonlarina karsi savunmasiz birakilmadigina dair bir guven telkini olarak,
    - TSGYO sirketi ile birlesim sartlarinin detaylari, esas birlesimde baz alinacak bilanco donemi hangi donem olacaktir?
    - Birlesmeye muhatab sirketlerin mevcut borclari konusunda izlenecek yol haritasi vs ayrintilari nelerdir?
    - Birlesmeden dogacak (varsa sayet) potansiyel zarardan mevcut ortaklarin haklarinin korunmasi ve zarara ugramamasi icin ne gibi tedbirler alinacaktir?

Yukarida belirtilen hususlada mumkun mertebe biz kucuk yatirimcilarin da musterih olmasi icin kamuoyuna aciklama yapmanizi bekliyor ve umitediyoruz.

Saygilarimla,

xxxx
    Gelecek cevabi yazayim, görüşmeler devam etmektedir,tum detaylar kamoyu ile paylasilacaktir tadinda birşey.

4.  Alıntı Originally Posted by JANS Yazıyı Oku
    Gelecek cevabi yazayim, görüşmeler devam etmektedir,tum detaylar kamoyu ile paylasilacaktir tadinda birşey.
    aslinda ben de ayni fikirdeyim fazla da umitli degilim o konuda ama benimkisi bir tepki babinda rahatsizlik vereyim gibisinden,
    En azindan birisinin kafasi atti sabri tasti desinler.

5.  Alıntı Originally Posted by desertaxe Yazıyı Oku
    aslinda ben de ayni fikirdeyim fazla da umitli degilim o konuda ama benimkisi bir tepki babinda rahatsizlik vereyim gibisinden,
    internet ortamında SPK'ya yazabilir miyiz?

6.  Alıntı Originally Posted by desertaxe Yazıyı Oku
    Mantıklı hareket

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Ben de sizinkine bir cümle ekleyerek yatırımcı ilişkilerine yolladım. Çok sayıda yatırımcıdan bu şekilde tepki alırlarsa belki bir zahmet doyurucu bir açıklama yaparlar...

Alıntı Originally Posted by desertaxe Yazıyı Oku

8.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Ben de sizinkine bir cümle ekleyerek yatırımcı ilişkilerine yolladım. Çok sayıda yatırımcıdan bu şekilde tepki alırlarsa belki bir zahmet doyurucu bir açıklama yaparlar...
    çok güzel. inşallah sayıyı artırırız. iş bankası da bazen alım yapıyordu. en son yılın son günlerinde aldı. kağıt nefes almıştı. bunu yapsalar...

Sayfa 1/3 123 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •