Gedzaci dostlarıma akcaydan sevgiler selamlarGedza gün gelecek tatlanacak yolumuz uzun yolumuz guzel tüm gedzacilara hayırlar getirsin bu gedza iki defa bölündü o gun bu gün bir gedza satmadım hedefime gelirse satarım nokta.ytd nokta.....
Gedzaci dostlarıma akcaydan sevgiler selamlarGedza gün gelecek tatlanacak yolumuz uzun yolumuz guzel tüm gedzacilara hayırlar getirsin bu gedza iki defa bölündü o gun bu gün bir gedza satmadım hedefime gelirse satarım nokta.ytd nokta.....
Toplama işleminde sona gelmiş olabilir?
Tarihe not düşelim.
![]()
Paylaşımlarım tamamen hayal ürünüdür. Hiçbir doğruluğu ve geçerliliği yoktur. Boş boş atıp tutanlara nispet ediyorum.
İyice sıkıştı.
Çıkış için son günlerini yaşıyor.
Dibini sıyırıp, kazıyor!
Burada herkes al/yat çı olduğu için,
Çalı ardından izliyorlar!
Yakında canlanırız.![]()
Paylaşımlarım tamamen hayal ürünüdür. Hiçbir doğruluğu ve geçerliliği yoktur. Boş boş atıp tutanlara nispet ediyorum.
Evet bir miktar yukselis gorecegimizi ben de dusunuyorum ama ellerinde yine zarar aciklama potansiyeli olan 2. ceyrek var. 3. ceyrek Enflasyon muhasebesinin etkisinin bu kadar gorulmeyecegi soyleniyor bu olursa eylulde bilancodan sonra asıl yükselişi yapabilirler bence ekim ayi ve sonrasinin gedza acisindan guzel olacagini düşünüyorum. Bilancolarla yukselise devam edip guzel bir trend yakalayabilir. Cok ky var burda ama soyle 40-50 ye atsa yarısı dökülür zaten.GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fiyatlamalar önden yapılıyor.
Şirket ile içeriden bilgi alış verişi yapılıyor.
Şu anda dip olduğunun bir çok delili var.
Benim de buraya gelmiş olmam, önemli değil mi?
Dibi görmeden kolay kolay gelmem, bilirsin.
Bekleyelim ve görelim, neler olacak.
3 yıldır çok az kazandırdı.
Bu yılın iyi olmasını bekliyorum.
Yatırım fonlarının satışının sonuna geliyoruz.
Yılbaşından bu yana satışları 3 milyon lota yaklaştı.
Bu hissedekiler sabırlıdır, bekler.
Harekete az kalmış olması lazım.
Çok yakında anlarız.![]()
bu hisse kaç yıla 3 hane rakamları görebilir tahmini olan var mı...
Yer İmleri