Milliyetçilik malzemesi lazım iktidara hem de gündem değiştirmek için.
Bu akşamki maçta yok olmaz dense bir şeyler olma ihtimali var.
Milliyetçilik malzemesi lazım iktidara hem de gündem değiştirmek için.
Bu akşamki maçta yok olmaz dense bir şeyler olma ihtimali var.
Önce bir sistem kur.
Sen sadece sistemi denetle yeter.
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Oyle hasta bir kafa yapilari var ki.
Bunlari bilmek ile milliyetci muhafazakar olmak arasinda bir bag kuramiyor.
Ben milliyetci muhafazakar biriyim diyerek beynini kapatiyor.
Istedigin kadar anlat.
Bu Tokatyildizi mesela, ya aldigi egitim konusunda yalan konusuyor, ya da o kalite beyni olan birinin yapmayacagi isi yapiyor.
Vatandas ac, fakir, cildirmak uzere adam hala bu soygunu destekliyor.
Deprem olmus, tum mahallen yikilmis dumduz, benim evde cizik yok..! diye sevinmek gibi.
Merak ederim, bu kisiler, kendileri ile nasil yasiyorlar.
Devlet tahvillerine yurt dışından gelen talep meğer Türk bankaları kaynaklıymış.
Son üç aydaki 8,3 milyar $'lık tahvil alımının çoğu, bizim bankaların ucuz TL likiditesine erişmek için kendi şubelerinden açtığı işlemlermiş.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Türkiye-Hollanda karşılaşmasını izlemek üzere Almanya’ya gittiği esnada, Erdoğan’ın uçağını gören gurbetçilerin tepkileri böyle kaydedildi:
“Allah’ına kurban olayım senin''
https://x.com/yirmiucderece/status/1...673855856?s=12
No comment.!!!
Emekliler düşünsün.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Yer İmleri