Sayfa 87/197 İlkİlk ... 3777858687888997137187 ... SonSon
Arama sonucu : 1576 madde; 689 - 696 arası.

Konu: PKART - Plastik Kart

Alıntı Originally Posted by disegno Yazıyı Oku
    Bugünkü işlemler varsa paylaşabilir misiniz hangi aracı kurumlar almış satmış günlük işlem takas
    Takas ve AKD isteklerine benden başka cevap veren olmuyor...

Sorunuz boşta kalmasın, yine ben cevap vereyim...

Çok derine inmeden; Cuma günkü AKD işlemleri...

NOT: Aslında 2 grafik te aynı grafiktir. Meraklı olanlar için ilk grafikte Toplam LOT Miktarı da gösterilmiş durumda, 2. grafikte ise Net LOT sonuçları görülüyor...

Son düzenleme : T/A; 06-07-2024 saat: 10:35.

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Bu da hiçbir yerde bulamayacağınız, gün içi detaylı grafik...

3.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku

Çok teşekkürler iyi çalışmalar

Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku

Daha önceden "MLB" 'yi kapatmışım ve paylaşırken açmayı unutmuşum...

Arada böyle dalgınlıklarım oluyor. Kusura bakmayın...

Güncel hâli...

5. ne güzel hisse gidiyordu cezalar ile frenlediler....bize gelince hemen ceza geliyor...uzerb günlerce tavan yaptı hisse 200 tl lerden 1100 tl lere gitti sonra geri çekildi tekrar yükseldi ceza kelimesi pek geçmedi....pkart bu konuda nedense şansız....herşeye rağmen bu ay 100 tl üzeri umudum var....mantıksız duruyor artık 100 tl altında fiyatlama....

6. kalav ortak arada yaz ne olacak sanki ceza yedin diye dünyanın sonu gelmedi hayat devam ediyor senin fikirlerin önemli...büyük montanlı yatırım yapan yatırımcı ortaklarımızın fikri önemli kimseye burada sataşmayalım onlar olmalı borsanın kuralı bu....büyük balıkta olacak küçük balıkta yoksa borsanın anlamı olmaz....

7. uzun soluklu bir trend olamadı pkartta....hissede çok daha yukarı gitme potansiyeli varken malesef yan satıcılarda güçlü görünen ve tahtacıyı zorluyorlar satışa..lot artırma derdindeler hala....tahtacıyı frenliyorlar....ne kadar güç o kadar köfte....ciddi hisse sahibi olan tahtacıyı zorlayan bir kesim var bu hareketlerden anladığım.....

8.  Alıntı Originally Posted by YakupSrh Yazıyı Oku
    Görüntü o şekilde!
    Alnus kaldırıp mal boşalmış gibi görünüyor!
    Fakat başka plan olduğunu görebiliyorum.
    Çok yakında anlaşılır.
    Güzel günler yaklaşıyor.
    Hızlı bir 70 denemesi olabilir?
    Genel adına olmasa daha iyi ama
    Adı üstünde Çakal!
    Yapar mı, yapar?
    Benim için balından yenmez olur.
    Plan 70 olması değil.
    Olduğunda anlarsınız. Güzel olacak, güzel.
    ne güzel tepeden satıyorsun alttan istediğin fiyatı belirliyorsun seni almadan götürmüyor tahtacı....18 yıldır borsadayım kendimce fx piyasasında olsun borsada olsun teknik konuda iyi konumda olduğumu düşünüyorum ama ne hikmetse pkartta hiçbir analizim tutmuyor hep ters köşe oluyorum....sende müneccimlik var sanırım...

Sayfa 87/197 İlkİlk ... 3777858687888997137187 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •