Sayfa 31/981 İlkİlk ... 2129303132334181131531 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 241 - 248 arası.

Konu: Viop LVIII

1. Bloomberg HT
    @BloombergHT
    ·
    1 sa
    Ünlü yatırımcı Rogers: Yeniden Türk varlıklarına yatırıma başlamam gerekiyor

1 saattir bu haberle yukarı gıdıklıyor pıst 100
    başardık.
    geliyoruz.
    inandık.
    sıra ile twite bekliyoruz katalizör olsun diye
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Demiş ya vatandaş; "Helalse içiyorum, haramsa yakıyorum." (Sigara üzerine)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Şimdi haram la helalin arasındayım mı diyorsun net olarak yaz hayatta bir doğru bir yanlış vardır.

şimdi BU TARAKLARDA BEZİN YOK,ANLAŞILDI..3-5 tane dini-fıkhi kitap oku o zaman konuşalım...

Hayat sadece FORMASYON değildir..Sadece proteinle beslensen bile sağlıksız beslenme olur.Dengeli beslenme için ek olarak yağ-karbonhidrat-mineral-vitamin almalısın..yanİ ÇEŞİTLENDİR HAYATI..

Kendini geliştir..SİYASET-SANAT-DİN-FELSEFE KİTAPLARI oku..özet çıkararak..sonra konuşalım.

Futbol dışında he konuda konuşabiliriz..Benim de orada bilgim yok.Bu yüzden hiç yorum yapmam...

ben kaçar SAKARYA CADDESİNDE yoldaşlar beni bekler.Ellerinde AYDINLIK gazetesi...Onlarda 30 yıldır kendilerince tebliğ yapıyor.

4.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    şimdi BU TARAKLARDA BEZİN YOK,ANLAŞILDI..3-5 tane dini-fıkhi kitap oku o zaman konuşalım...

Hayat sadece FORMASYON değildir..Sadece proteinle beslensen bile sağlıksız beslenme olur.Dengeli beslenme için ek olarak yağ-karbonhidrat-mineral-vitamin almalısın..yanİ ÇEŞİTLENDİR HAYATI..

Kendini geliştir..SİYASET-SANAT-DİN-FELSEFE KİTAPLARI oku..özet çıkararak..sonra konuşalım.

Futbol dışında he konuda konuşabiliriz..Benim de orada bilgim yok.Bu yüzden hiç yorum yapmam...
    Abka senle anca içki masasında konuşulur çünkü orada böyle kafanın üzerinden kulağını tutmadan içinden geldiği gibi konuşursun ,
    yazdıklarını bir oku her daldan yazıp net haram dır veya değildir bile diyemiyorsun kendine bir çıkış kapısı arıyorsun diğer kafandaki dini konularla , bana anlattıklarını diğer taraftada böyle anlatırsın bakalım kaç zebani seni dinleyecek
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Türkiye Halk Bankası bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı bildirimle bazı medya mecralarında yer alan haberlere açıklık getirdi. Suç örgütleri ile bağlantılı olan şahıs ve şirketlere kredi kullandırıldığı iddialarını net bir dille iddialarını yalanlayan banka, "Mevzuata aykırı olarak suç örgütüyle bağlantılı hiçbir firma veya şahsa kredi kullandırılması söz konusu dahi olamaz" dedi.

"Mevzuata aykırı olarak suç örgütüyle bağlantılı hiçbir firma veya şahsa kredi kullandırılması söz konusu dahi olamaz" dedi.
    suç örgütlerine mevzuata uygun kredi vermişler
    bir halt olacağı yok.

zabah hisse alırken bir sıfır fazla yazmışım.. hala zararı çıkaramadım..

8.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    biraz daha ıkınırsan viop sevap diyecen ha gayret

olacak bu iş
    hedge ediyosan sıkıntı yok.
    trade ediyosan da derinlik yarattığın için sevap bile olabilir.
    bu durumda sonuç olarak en büyük sevabı Bofa alıyor olur ve cennetin en üst kademesini Bofa hak eder

Sayfa 31/981 İlkİlk ... 2129303132334181131531 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •