Sayfa 38/981 İlkİlk ... 2836373839404888138538 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 297 - 304 arası.

Konu: Viop LVIII

1. Zenginden vergi işide hikaye algı kendi tarafına
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

her çinli haberine de tofas veriyor sopayı..

3.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    her çinli haberine de tofas veriyor sopayı..
    Otomotivde rekabet artıyor
    Bydnin arabaları güzel

Buraya çeri falan da fabrika kurar

Adamlar pazarı gördü

Ben her sokakta Çin arabasına denk geliyorum artık

Avrupa düşünsün

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    Byd seal bir kaç gün sürmüş, servis hizmetini almış biri olarak söylüyorum, bu byd işi bizim tüm otomotivin fişini çeker. Piyasayı da tamamen byd domine eder.

SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    yazılanları bir daha oku burada anlatılmak istenilen 2 ana konu var.
    1.daha çok kazanandan daha çok vergi alınacağına inanıyormusun.
    2.25 bin afkanlı çoban giderse tarım hayvancılık bitermi.
    ha bu yorumlamalar ülkeyi yönetenlerin senin yukarda saydıkları onlara yazacaksın biz zaten yanlış planlamalar yapıldığını yanlış hayvancılık ve tarım politikaları yaptıklarını yıllardır yazıyoruz .
    Okumadığın nereden belli o alıntı yaptığın en son cümlesini oku. Bilal'e anlatır gibi yazdım.

Bilal anlamıştır ama sen nafile.

Gel köye afganlıları göndereyim. Bana 5 binliraya onların işini yapacak lazım. 20kg balyayı bu sıcakra yükleyecek adamda. Aspaya gidenler benim köye gelip benim işleri yapar mı? Dün kendi kendime dedim bu tiplere mi, sokakta boş boş dolaşan tiplere mi süt yağ yumurta et kuzu ıspanak patates soğan vb vb üretiyorum. Benim de hakkım değil mi açılır sandalyeye oturup 5 ten gece yarısına kadar göl kenarında kafede orda burda oturmak, tv karşısında bir şeyler seyretmek.
    Gratiste sıraya girip isteğim makyaj malzemesini almak için kavga etmek hakkım değil mi?

Bırak benim ellerim nasırlı kalsın. Bırak yüzlerimi güneş kavlasın. İzin ver de bok kürümeye devam edeyim. Lastiğim delik ceketim yırtık olsun.

Annem babam büyük şehir görmedi bu tiplere ucuz mal üretti. Ama ben gördüm bu tiplere ucuz mal üretmeyeceğim.

Senin beni anlamanı beklemiyorum.
    Çünkü senin anlamayacağını biliyorum.

Alıntı Originally Posted by ajfa Yazıyı Oku
    Byd seal bir kaç gün sürmüş, servis hizmetini almış biri olarak söylüyorum, bu byd işi bizim tüm otomotivin fişini çeker. Piyasayı da tamamen byd domine eder.

SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Kolay değil o işler..
    Karşısında KOÇ grubu var, onun çizeceği sınırlar içinde çinli hareket edebilir..

Meydan boş değil, sahibi var!

SM-A336E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Okumadığın nereden belli o alıntı yaptığın en son cümlesini oku. Bilal'e anlatır gibi yazdım.

Bilal anlamıştır ama sen nafile.

Gel köye afganlıları göndereyim. Bana 5 binliraya onların işini yapacak lazım. 20kg balyayı bu sıcakra yükleyecek adamda. Aspaya gidenler benim köye gelip benim işleri yapar mı? Dün kendi kendime dedim bu tiplere mi, sokakta boş boş dolaşan tiplere mi süt yağ yumurta et kuzu ıspanak patates soğan vb vb üretiyorum. Benim de hakkım değil mi açılır sandalyeye oturup 5 ten gece yarısına kadar göl kenarında kafede orda burda oturmak, tv karşısında bir şeyler seyretmek.
    Gratiste sıraya girip isteğim makyaj malzemesini almak için kavga etmek hakkım değil mi?

Bırak benim ellerim nasırlı kalsın. Bırak yüzlerimi güneş kavlasın. İzin ver de bok kürümeye devam edeyim. Lastiğim delik ceketim yırtık olsun.

Annem babam büyük şehir görmedi bu tiplere ucuz mal üretti. Ama ben gördüm bu tiplere ucuz mal üretmeyeceğim.

Senin beni anlamanı beklemiyorum.
    Çünkü senin anlamayacağını biliyorum.
    benim için bu dünyada ölmüş birisisin ölüm saatinle beraber burada yazdım hepiniz aynı kafadasınız çok basit sorulara 2 cümle ile cvp verene kadar hayat hikayeni anlatıyorsun bak biz sana aslınla hep anlatıyoruzda sen hep başka işlere yönelip gezinip duruyorsun .
    sen bu kafa ile mal satacak kimse bile bulamazsın kafan çok çocukluğunda kalmış bilal
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    benim için bu dünyada ölmüş birisisin ölüm saatinle beraber burada yazdım hepiniz aynı kafadasınız çok basit sorulara 2 cümle ile cvp verene kadar hayat hikayeni anlatıyorsun bak biz sana aslınla hep anlatıyoruzda sen hep başka işlere yönelip gezinip duruyorsun .
    sen bu kafa ile mal satacak kimse bile bulamazsın kafan çok çocukluğunda kalmış bilal
    Yine okumamışsın. Bilal bile anlamıştır sen nafile.

Sayfa 38/981 İlkİlk ... 2836373839404888138538 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •