Sayfa 724/882 İlkİlk ... 224624674714722723724725726734774824 ... SonSon
Arama sonucu : 7051 madde; 5,785 - 5,792 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1.  Alıntı Originally Posted by Ramses_01 Yazıyı Oku
    ben kendimden sorumluyum formu uzaktan takip ediyordum belki acaba mı diyordum ama yanıldım senden bişe olmaz bence sen halisülasyon görüyorsun kendini kaptırmışsın senaryolara komplo teorilerine çok film falan izleme etkisinde kalıyorsun belli ki şirket toki-emlak konut işi yok ürün satmıyoruz derse ben sana film çekeceğim merak etme en afillisinden hemde gişe rekoru kırar o derece öyle yok yatırımcı etkileyip manipülasyon yapıp öyle olmazsa da olur demek spk'ya ileteceğim her yazdığını
    Halunasyon da diyebilirsin...rüya da diyebilirsin....hikayeci de diyebilirsin...hayalci de diyebilirsin .. sıkıntı olmaz...ben alışkınım bu laflara...bakalım zaman kimi haklı cikaracak ?? Geçmişte berkosan 19 TL den 56 TL ye giderken hiç biriniz piyasada yoktunuz...ama berkosan biraz sıkıntıya düşünce hepiniz birlikte ortaya çıktınız...madem forumu ta basindan beri takip ediyorsunuz neden 5 ay önce hiç sesiniz cikmiyordu ??

2.  Alıntı Originally Posted by agresifyatırımcı Yazıyı Oku
    bak bak ne yazmıştı kaya dostunuz ula keko insan biraz utanır ya !
    Atatp 34.5 TL den beri yazıyordum...170 TL yi gördü...ben 123 ten sattim... şu anda 140 TL dedir...benden sonra bir defa daha 170 i gördü ..günlerce de 150 nin üzerinde kaldı...hiç bir kimse atatp den çok zarar ettim diyemez...ama kardan zarar olmuş olabilir...

Kocaer de 17.50 den beri ve tam 13 ay önce yazmaya başladım...hisse 70 i gördü...düzeltmeye girdikten sonra tekrar 70 i gördü...ardından yine günlerce 60_65 aralığında kaldı..satmak isteyene her türlü fırsatı verdi...

Kpcarde. Zarar edebilmek için 13 aydan son 5 ay içinde almış olmak gerek...çok geç alana benim
    yapabilecek bir şeyim yok...

Kaldı ki bu iki hisse de çok kaliteli...bak agresif sen bile atatp yi 400 hedef ile tutmaya devam ediyorsun...bunda utanilacak bir şey yok...tam tersine çok dua aliyorum...son zamanlarda herkes gibi bizim de karımiz eridi..ama piyasa duzeldiginde kaliteli hisseler gereğini fazlası ile yapacaklar...

3. Atatp 50 TL yi geçtikten sonra hiç kimseye al demedim...forumlarında da açıkça yazdım...kalkıp 170 ten de hiç bir takipçim almaz...beni gerçekten de takip edenler en geç bir ay sonra alır..bir ay içinde atatp daha 40 TL ancak olmuştu...

Atatp de 170 ten alan biri bile zararı şu anda yüzde 20 dir...buda çok büyük bir rakam değildir...

4.  Alıntı Originally Posted by Ramses_01 Yazıyı Oku
    son dönemde köyün akıllısı diyeyim sen doğrusunu anla ! elinde sopayla dolaşıp duruyorsun akli melekelerini kaybediyorsun sanırım hiç eleştiriye tahammülünüz yoksa düşünceleirnizi kendinize saklayacaksınız o zaman buralarda dolanmayacaksanız bu kadar basit kağıt düştükçe moral pompaladın ama bi yere kadar herkes ufak ufak tepki gösteriyor artık sana çünkü çok konuşup altı dolu olmayan şeyler yazıyorsun
    Beni bana bırak dostum...siz bana bakmayın...saçmalamak benim de hakkım...vakti gelince hep birlikte bakarız...biraz zamana bırakalım...

5. Ben uyur...sabaha herkese cevap verecem...

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Vay hissedarxd sesimi duyup geldin demek...takımınız hala bir kişi eksik..ben belki utancından bir daha bu nicki kullanamazsin sanıyordum...oysa yanılmışım...senin deyisinle ALLAH in verdiği akıl ile yazıyorum...geçmişte beni şeyh yapan sendin...ne çabuk unuttun..
    18 yıldır borsada olduğuna göre muhtemelen ben ilk hissemi aldığımda sen dünyada yoktun...Geçen gün de yazdım, yeterince kendini rezil duruma soktun ve bence bir süre yazmaya ara ver...Zaten şu son mesajlarla herkes gerçek kapasiteni anlamış durumda ve sen de bu forumun gayet donanımlı bir yer olduğunu artık görmen gerekli evladım...Yani demem o ki "fonlar alıyor" deyip mal çakacağın bir kitleyi burada bulamazsın; öyle bir kitle yaratmana da buradaki hiç kimse müsaade etmez...

Yoğun bir çaba içerisindesin farkındayım ancak boşuna uğraşma...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

7.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    18 yıldır borsada olduğuna göre muhtemelen ben ilk hissemi aldığımda sen dünyada yoktun...Geçen gün de yazdım, yeterince kendini rezil duruma soktun ve bence bir süre yazmaya ara ver...Zaten şu son mesajlarla herkes gerçek kapasiteni anlamış durumda ve sen de bu forumun gayet donanımlı bir yer olduğunu artık görmen gerekli evladım...Yani demem o ki "fonlar alıyor" deyip mal çakacağın bir kitleyi burada bulamazsın; öyle bir kitle yaratmana da buradaki hiç kimse müsaade etmez...

Yoğun bir çaba içerisindesin farkındayım ancak boşuna uğraşma...
    bak geçmişte böyle demiş biri olarak sen bu yorumu dahi yapamazsın...unutma geçmişin arşivde hala duruyor...
    bence sen başka nick ile yazmaya başla...bu nicini bitirdin ....tükettin....

Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Valla, ayrı bir sinerji geldi Sayın keko sayesinde hem kağıda hem başlığa. Allah’ın kendisine sunduğu aklı, bilgiyi gayet şeffaf ve çıkarsız bir şekilde paylaşanlarla bir arada olmak keyif verici...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

8.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Tüm yatırımcı dostlarıma nice güzel yıllar diliyorum... Böyle huzurlu bir başlığa uzun zamandır hasret kalmıştım...
    bir zamanlar forumda çok huzurluydun...ama sattıktan sonra birden bire huzurun bozuldu...sen ve diğerleri kedinin ciğere baktığı gibi bakmaya devam edeceksiniz....6 kişilik takımınızın adı çiğersiz kediler olarak koyuyorum...bir gün yatırımcıyı bıktırarak ,satmasını sağlayarak o çiğerleri yiyebileceksiniz...bakalım o gün hangi gün ??? siz çalışmaya devam edin...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 724/882 İlkİlk ... 224624674714722723724725726734774824 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •