Sayfa 44/981 İlkİlk ... 3442434445465494144544 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 345 - 352 arası.

Konu: Viop LVIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255

Çin firması muhtemelen montaj yapar. Adamların lojistiği iyi, düşününce incik-boncuk bile kaç km geliyor. Togg zarar görebilir bu işten, olan baba yiğitlere olacak.

3. Sendikalar askeri ücrete zam olayına bastırıyor gibi gibi gerçi çoğu arka bahçe
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

4. Taze para olmayınca yabancı destek atmayınca platonik aşk oluyor piyasada bu haftada böyle gibi çay bahçesinde 2 çay kahve içip eve gidiliyor .Benim seneryomda teknik olarak bu hafta kapanışı 11.000 üzeri olursa moodys hikayesi ile yerli milli biraz hsbc hedge fon gazı ile 11.500-11.600 bölgesine bir hareket olabilir beklentim var.Ama dediğim gibi taze para ve yabancı gazı gerekli yoksa yukarı hareketler sıçramada kalıyor satış geliyor.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

5.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    haber kaynağı tarihi 5 öncesi.....boşşşş....okuyan okumayan belli oluyor.....
    Haberin tarihinden haberim var

Herkes 24 saatte 48 kere dönnmediği için sen daha yeni tarihli olumlu bir haber kaynağı bulman gerekiyor.

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Başkan hadi bunlar içen içiyor içmiyen içmiyor şuanda turizm bölgeleri alarm veriyor %60 doluluk beklenilen turist gelmiyor.Tehlike orada o açığı nasıl kapatacak 60 milyar dolar gelir beklentisi ile yola çıkıldı turizmde
    yerli turistten fark alıyorlardı bir ara daha beter olsunlar kendi vatandaşını hor görenler gün yüzü görmesin, ondan sonra vatandaş Yunan adalarına gidiyor diye söyleniyorlar, fiyatları indirsinler bizde faydalanalım bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

7. Konya sanayisinde batanlar da var. Nefes alanı işe alan yerlerde var. Akşam amcaoğlunu bir arkadaşım için arardım. Bu aralar nefes alanı işe alıyorlar dedi. Sanayinin alanına yaptığı işe göre değişiyor durumlar

8. Dünya Gazetesi
    @dunyagazetesii
    ·
    9 Tem
    Ergün Atalay’dan Mehmet Şimşek’e eleştiri: “Kemeri sık, faizi arttır, vergiyi yükselt, bahşişten vergi nasıl alırım onun yoluna bak. Böyle bir yetkiyi bundan önceki Maliye Bakanı'na versen o da yapardıâ€

bu işi böyle herkes yapar
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Sayfa 44/981 İlkİlk ... 3442434445465494144544 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •