Sayfa 45/981 İlkİlk ... 3543444546475595145545 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 353 - 360 arası.

Konu: Viop LVIII

Milletvekili ölünce 103.000 tl sgk lı ölünce 3.000 tl ölüm yardımı yapılıyormuş
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    Dünya Gazetesi
    @dunyagazetesii
    ·
    9 Tem
    Ergün Atalay’dan Mehmet Şimşek’e eleştiri: “Kemeri sık, faizi arttır, vergiyi yükselt, bahşişten vergi nasıl alırım onun yoluna bak. Böyle bir yetkiyi bundan önceki Maliye Bakanı'na versen o da yapardıâ€

bu işi böyle herkes yapar
    Hiçte öyle değil eski bakan gözlerden ışık vs çıkarma işide vardı o yöntem bize has Şuanki örtülü ımf programı ile hareket ediyor.
    bak adam 2 yerden maaş alınmayacak diye başlık atıyor içerine bakıldığında alanın alacağı parayı aslında resmiyete sokuyor torba yasa ile en üst memur maaşı 92 .000 den neden en alt vey orta değilde tepeden yasaya koyuyorsun
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Bu bahşiş vergisi olayını, ben sektörden cnbc-e'de geçen dinledim.
    Verilen fişte ekstra gösterilecekmiş, hali hazırdaki uygulamada %40'a varan çalışanın kaybı oluyormuş. Teklifleri olursa kesinti %10'a düşecekmiş.

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Milletvekili ölünce 103.000 tl sgk lı ölünce 3.000 tl ölüm yardımı yapılıyormuş
    bir Türk dünyaya bedelden bir milletvekili 100 vatandaşa bedele gelmişiz.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Konya sanayisinde batanlar da var. Nefes alanı işe alan yerlerde var. Akşam amcaoğlunu bir arkadaşım için arardım. Bu aralar nefes alanı işe alıyorlar dedi. Sanayinin alanına yaptığı işe göre değişiyor durumlar
    valla bedava yaşıyorsunuz orda...

tatil dönüşü geçerken ugradım 4 kişi tıka basa ye iç 1,700 lira hesap geldi...

dedim gerçek mi?

3-4 saat araba kaldı otoparkta 30 lira dedi...

bende 200 lirayı çıkardım üstünü derse vermeye hazırlanıyorum...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Haberin tarihinden haberim var

Herkes 24 saatte 48 kere dönnmediği için sen daha yeni tarihli olumlu bir haber kaynağı bulman gerekiyor.
    Devlet işinde ülke menfaatlerinde küslük ebedi olmaz.....kazan kazan mantığı ile gitmeli.....

7. Bize 2 formasyon koyuyor önümüze badem spor.bakalım hangisini uygulayacak top çeviriyor namızsız
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

8. https://www.paraanaliz.com/2024/sirk...lasma-g-90172/

Şirketin borsadaki piyasa değeri 4.88 milyar tl
    Keriz patron 10 milyon dolara % 76 sını satıyor 😂😂

Sayfa 45/981 İlkİlk ... 3543444546475595145545 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •