Muğla'da 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi. Bakan Yerlikaya, sarsıntıya ilişkin, "olumsuz bir durum yoktur, gelişmeleri takip ediyoruz" ifadesini kullandı.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...82#post6844382
kerevize bakarak olalım demiştim.
2030 da 50 milyon robot olacakmış 2040 da 500 milyon bu hedefler gerçekleşirse mavi yakalı ve 8 saat çalışan işçiye gerek yok 24 saat çalışan robot olacak deniliyor![]()
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Badem spor bugun yarın önce 10800- sonra 10730-10750 yapıp perşembe günü ile yukarı moodys se bağlansak
ha bu seneryo benim formasyonların oluşması için kendi hikayem.![]()
FORMASYON AVCISI 53
zamanında 10 x hisse sorulmstu sanırım bozkurt srmustu vking demistim 30 lar daydı n gitmis be ama sattık)
Yatırım tavsiyesi değildir.
Totoş bugun etliye sütlüye dokunmuyor aracı kurumlarda trade için günlükçülerle mücadele ediyor belli tahtalarda ,
son kararı 16.00 totoş vermeye başlar piyasada.
FORMASYON AVCISI 53
380 bin lot vardı bende sene 08 Ocak 2018 .......1.16 TL sattım ...... kaç defa bölündüğünü hesaplamıyorum bile.....Yaşar grubu uzun süre 1 TL nin altında tuttu....malesef patron ne derse o oluyor.....yıllarca süründü....bıraksam hisseyi....50 daire alırdım....vay be....şuan aynı buna benzer hisse daha var....sürünüyor.....izlemedeyim....ama sahibi çok tehlikeli.....
Yer İmleri