Muğla'da 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi. Bakan Yerlikaya, sarsıntıya ilişkin, "olumsuz bir durum yoktur, gelişmeleri takip ediyoruz" ifadesini kullandı.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...82#post6844382
kerevize bakarak olalım demiştim.
2030 da 50 milyon robot olacakmış 2040 da 500 milyon bu hedefler gerçekleşirse mavi yakalı ve 8 saat çalışan işçiye gerek yok 24 saat çalışan robot olacak deniliyor![]()
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Badem spor bugun yarın önce 10800- sonra 10730-10750 yapıp perşembe günü ile yukarı moodys se bağlansak
ha bu seneryo benim formasyonların oluşması için kendi hikayem.![]()
zamanında 10 x hisse sorulmstu sanırım bozkurt srmustu vking demistim 30 lar daydı n gitmis be ama sattık)
Yatırım tavsiyesi değildir.
Totoş bugun etliye sütlüye dokunmuyor aracı kurumlarda trade için günlükçülerle mücadele ediyor belli tahtalarda ,
son kararı 16.00 totoş vermeye başlar piyasada.
380 bin lot vardı bende sene 08 Ocak 2018 .......1.16 TL sattım ...... kaç defa bölündüğünü hesaplamıyorum bile.....Yaşar grubu uzun süre 1 TL nin altında tuttu....malesef patron ne derse o oluyor.....yıllarca süründü....bıraksam hisseyi....50 daire alırdım....vay be....şuan aynı buna benzer hisse daha var....sürünüyor.....izlemedeyim....ama sahibi çok tehlikeli.....
Yer İmleri