Sayfa 421/543 İlkİlk ... 321371411419420421422423431471521 ... SonSon
Arama sonucu : 4342 madde; 3,361 - 3,368 arası.

Konu: KCAER - Kocaer Çelik Sanayi Ticaret A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bu miktar geçmişte en fazla 38 milyon dolar olarak hatırlıyorum...acaba doğru mu hatırlıyorum...son gelen miktar 46 milyon dolar...bu miktarın giderek artması çok güzel...

Evet doğru, en kısa sürede en yüksek rakam bu, 2. çeyrek bilançosuna etkisini görmek lazım, bilanço ve haliyle temel oranların düzelmesi lazım.
    Beli ki bu siparişlerle hisse bir arpa boyu yükselmeyecek, öncesinde gömüyorlar zaten, Neom, Abd fabrika ve JES haberi olmadan eski günler hayal.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Evet doğru, en kısa sürede en yüksek rakam bu, 2. çeyrek bilançosuna etkisini görmek lazım, bilanço ve haliyle temel oranların düzelmesi lazım.
    Beli ki bu siparişlerle hisse bir arpa boyu yükselmeyecek, öncesinde gömüyorlar zaten, Neom, Abd fabrika ve JES haberi olmadan eski günler hayal.
    bu haberi geçmişte olduğu gibi mal çıkmak için de kullanabilirler....45 günde bir gönderdikleri bu tür kap haberlerini az çok bekliyorduk....hatta dün acaba o kapın haber vakti gelmiş midir ?? bir bakayım kısa vadeli tekrardan alayım mı diye içimden geçirdiysem de üşenmekten bakmadım...akşama da bu kap geldi...

bence etkili olacak kap haberleri amerika veya suudi arabistan veya jes ile ilgili gelecek olumlu kap haberleri olacaktır...o vakte kadar kocaerde yataylık söz konusu olabilir...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. Bu hareketleri o kadar çok yaptı ve yapmaya devam ediyor ki artık tiksinti verici olmaya başladı, tahtadan para kazanma peşinde olan bir kafayla işimiz çok zor.

4.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Bu hareketleri o kadar çok yaptı ve yapmaya devam ediyor ki artık tiksinti verici olmaya başladı, tahtadan para kazanma peşinde olan bir kafayla işimiz çok zor.
    ne yazık ki öyle bir psikolojiye koydular yatırımcıyı...güven zedelendi...şirkette ciddi bir gelişme (yukarıda bahsettiğim gelişmeler ) olmadığı sürece herkes al sat derdine girecek bu hissede...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5. Hisse son dönemin dibindeyken gelen bu sipariş rakamlarlarıyla en azından %5 bir prim yapmalıydı, nerdeyse eksiye geçecek, gelen haberlerle 1-2 liraya oynayacak kadar düşmüş kumarbaz tahtacı. Bence haberlerden ziyade beyefendi tekrardan satış yapmak isterse tahtacı yükseltir hisseyi tıpkı 70 hareketi gibi.

6. dünkü haber ile satış yaptılar görünüyor...dün işlem hacmi arttı....işlem hacminin artması özelikle de önemli destek seviyesi olan 49 tl lerde çok riskli...artan işlem hacmi o desteğin aşağı kırılmasına neden olabilir...düşen işlem hacimleri ise her zaman olumludur...düşen işlem hacimleri hissede artık pek de düşüş marjının kalmadığını söyler...son bir kaç günde 50,00-51,00 seviyelerinde işlem hacmini iyicene düşürmüş ve düşmek istemediğinin işaretlerini vermişti..

7. Şunu yaptık, bunu yaptık, şunu bunu yapacağız, yedi düvele ihracat yapıyoruz, katma değerlinin kralı bizde, 46 milyon usd yeni sipariş aldık diyen şirketin tahtasına bakın, masa sandalye şirketi bunu yapmaz, uçsun kaçsın istemiyoruz, istikrar olsun, güven versin yeter. Kurumsal yabancıya satış yapmıştı bu fiyatlarda güya, hangi yabancı bunca para koyup zarar etmeye razı olur, pek inandırıcı gelmemişti açıkçası.
    Alkışlar kocaer yönetimine.

Son düzenleme : bawer; 10-07-2024 saat: 12:20.

8.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Şunu yaptık, bunu yaptık, şunu bunu yapacağız, yedi düvele ihracat yapıyoruz, katma değerlinin kralı bizde, 46 milyon usd yeni sipariş aldık diyen şirketin tahtasına bakın, masa sandalye şirketi bunu yapmaz, uçsun kaçsın istemiyoruz, istikrar olsun, güven versin yeter. Kurumsal yabancıya satış yapmıştı bu fiyatlarda güya, hangi yabancı bunca para koyup zarar etmeye razı olur, pek inandırıcı gelmemişti açıkçası.
    Alkışlar kocaer yönetimine.

Guzel yorum olmus velakin;

Firma sahibini taniyan biri olarak 1.5 ila 2 sene hisseyi tasiyanlar bolunme sonrasi fiyat olarak 150 tl civarini gorecektir. ( suanki fiyata gore 10 kat prime denk geliyor )

Bu bakimdan surekli strese girmenin. Asagi dusmus yukari cikmisin takibini birakin. KCAER hissesi icin ozellikle de tavsiyem ihtiyaciniz olmayan nakitle pozisyonu tasiyin ve uzun vade beklemeyi goze alin.

Ytd

Sayfa 421/543 İlkİlk ... 321371411419420421422423431471521 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •