Originally Posted by
bawer
Pozisyonunun çoğunu Ege gübreye taşıdığın için çok da kopmasını istemiyorsundur galiba hocam.
Daha 2025'e çok var, yukarı gitse bile geri dönüyor hep, bir iki güzel haber daha gelirse 50 üstünü zorlar, sürprizlere açık bir şirket.
ben yukarı kopmasını istiyorum...ister elimde olsun isterse de olmasın...ki az miktarda da olsa elimde var...ben her türlü çıkışına sevinirim...bence 60-70 tl den 41 tl ye kadar düşmesi , çok önemli bir diptir...bence artık %70 ihtimalle kalıcı olarak buradan dönmeli....%30 ihtimalle de tekrardan geri döner diye düşünüyorum...yani olumlu düşüncelerim daha fazladır...
kocaerde asıl çoşku jes santralinin belli bir aşama kayıt etmesinden sonra olacağını düşünüyorum..jes çok önemli ..kocaer o jes santrali ile karbon nötr hedefine ulaşacağı gibi ekstradan da çok büyük miktarlarda elektriği ulusal şebekeye satacak...ayrıca jes ile birlikte jeotermal tarımın da önü açılacak...
en azında belli bir tepkiyi bu günlerde gerçekleştirmesi gerekiyor diye düşünüyorum...70 olmasa da 50-60 aralıklarını yoklayabilmeli...güç kaybı ve isteksizliği sezinlersem ben de elimdekilerini satacağım arkadaşlar...oluşacak nakit ile diğer beğendiğim hisselerde dolaşacağım...kocaer ile aşka bu aralar ara veriyorum...ama dediğim gibi çoşkulu dönemlerde muhakak kocaerde olmak istiyorum...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri