Sayfa 120/178 İlkİlk ... 2070110118119120121122130170 ... SonSon
Arama sonucu : 1419 madde; 953 - 960 arası.

Konu: dow jonese kafa atan adam iki

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    12465 den kapattım şortu, bazan büyük lafı dinlemek lazım.
    Bazanda büyük lafı dinlememek lazım, belki en dipten kapatıp moralim iyi olucak ve kendimi iyi hissedecektim, bugün sabahtan akşama kadar bir sürü fırsatı kaçırdım.
    Neyise
    12505 den şortumu tekrar giydim
    Hamdım Piştim Yandım

2. Vob para katlama sanatıdır dayucuğum
    Bugün fazla para katlayamadım, muhtemelen tohatlı dayuu bugün benden daha çok katlama yapmıştır
    Hamdım Piştim Yandım

3. Az bişii tırtıkladım
    12450 flat
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku

30-endeksin mayıstaki 12.220 zirvesini zorlamadan evvel daha aşağıları test ederek konsolide olması daha büyük ihtimal, moodys-2 kademe not açıklaması 19.temmuz daha vakit var.. hızlı yukarı ataklarda short artırırım diye kurdum oyun planımı, zaten pek yukarı yapamadan aşşa yuvarlanıor gibi bi durgunluk var.. günün dibini işaretlemek için erken
    grafiğin devamı aşağıda son 3 güne bakarsak bu hafta başı yukarı kaldırış ve smaç, 2,5 gün geçtikten sonra -bu kadar düzeltme yeter diye bi tepki verir dedim, verdi biraz, ama yine sağlam bi direnç var daha sert.. bakalım bugün kıracak mı yarına mı bırakacak.. ben kutuma gidicem

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Az bişii tırtıkladım
    12450 flat
    Herif makası kırpmış, şortcu dün kapattığı şortu bugün yerine koymasına müsade etmiyor. Bekliycüük yabcak bişii yok
    Hamdım Piştim Yandım

Bozkurt kabul edersen, bu başlıkta viop yapalım. Diğer başlıkta istifade edemiyoruz.

7.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    12400 altından longladım, vatana millete hayırlı olsun

gerçi 12300 civarına kadar boşalma ihtimali mevcut hala, daha altına kayarsa bana kol kestirir, 100 puan kadar bi riski aldık bakalım, neticede kumar
    kapattım longları, two hundred points

bugün için bi öngörü koyamıyorum, herşey olabilir ama fazla bi şey olmaz gibi, 4-günlük takas/faiz maliyeti hesabıyla yaptı artısını ama gogogo tartartar olmaz herhald.. çok satarsa da alıcı olurum

8. Makas biraz normale döndü, bi şansımı deniycem.

12618 den şort diyelim bakalım nolcuuk
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 120/178 İlkİlk ... 2070110118119120121122130170 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •