Sayfa 79/981 İlkİlk ... 2969777879808189129179579 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 625 - 632 arası.

Konu: Viop LVIII

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bir dilenciye denk geldim.
    Allah rızası için yardım edin, Allah rızası için bir sadaka diyerek dileniyor.
    Yanından geçen biri Allah versin diyip gidiyor, sonra diğeri boş geçmeyelim abiler bi el atın şu fakire diyip bi 20 lira veriyor.

Bu kısasta 2 ayrıntı mevcut

1.si gerçek ihtiyaç sahibi dilenemez,isterken yüzü kızarır
    2.si ihtiyacı olmadığı halde kolay yoldan milletin parasını tırtıklamak için dini kullanması

Siz hiç herhangi bir dilenciye yardım isterken Allah adını kullanmadan yardım isteyene rastladınız mı
    Eğer samimi olarak rastladıysanız, yani
    Abi benim durumum çok kötü evde yemeye ekmek yok çoluk çocuk aç perişan halde nolur bana yardım edin
    Diyene rastladıysanız
    O kişi gerçekten ihtiyac sahibi olabilir.
    Ama
    Allah razı olsun, ne muradın varsa versin diyerek dini sömürü olarak insanlar üzerinde kullanıyorsa bilki soyuldun yeğen
    tamam anladık büyük vıop çusun ama tokatlı,akçay,vıcente den sonra
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bir dilenciye denk geldim.
    Allah rızası için yardım edin, Allah rızası için bir sadaka diyerek dileniyor.
    Yanından geçen biri Allah versin diyip gidiyor, sonra diğeri boş geçmeyelim abiler bi el atın şu fakire diyip bi 20 lira veriyor.

Bu kısasta 2 ayrıntı mevcut

1.si gerçek ihtiyaç sahibi dilenemez,isterken yüzü kızarır
    2.si ihtiyacı olmadığı halde kolay yoldan milletin parasını tırtıklamak için dini kullanması

Siz hiç herhangi bir dilenciye yardım isterken Allah adını kullanmadan yardım isteyene rastladınız mı
    Eğer samimi olarak rastladıysanız, yani
    Abi benim durumum çok kötü evde yemeye ekmek yok çoluk çocuk aç perişan halde nolur bana yardım edin
    Diyene rastladıysanız
    O kişi gerçekten ihtiyac sahibi olabilir.
    Ama
    Allah razı olsun, ne muradın varsa versin diyerek dini sömürü olarak insanlar üzerinde kullanıyorsa bilki soyuldun yeğen
    sende o sigarayı bırak artık...

duydun hadisi imamı....

3. Ben gün geçtikce,dincilerin gizli ateist olduğuna inanmaya başladım, çünkü öbür dünya yokmuş gibi yaşıyorlar.Gelelim açık ateistlere,bir yaratıcı olmadan bu evren ve dünya tesadüfen oluşur mu? Ben ben oluşmaya ağına inanıyorum.siz inanıyorsanız sözüm yok.

4.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    DALLAMA NE HOCASI..sen hangi bokun hocası olabilirsin ki.Seninle T...geçiyoruz..cidden sen de IQ problemi var.

Koçum senin gibileri 1-2 aya burada göremeyeceğiz.
    Sen benim çekirgem değilmisin ben mal eğitmeniyim taşağın kıralını buradakiler senle geçiyor ampul haberin yok.
    1-2 aymı bu mal bunu 8 aydır söylüyor kot kafalı labunya
    FORMASYON AVCISI 53

5.  Alıntı Originally Posted by snob77 Yazıyı Oku
    Ben gün geçtikce,dincilerin gizli ateist olduğuna inanmaya başladım, çünkü öbür dünya yokmuş gibi yaşıyorlar.Gelelim açık ateistlere,bir yaratıcı olmadan bu evren ve dünya tesadüfen oluşur mu? Ben ben oluşmaya ağına inanıyorum.siz inanıyorsanız sözüm yok.
    eyvah bunu yazdınya şimdi sana havlayacak korkma ısırmaz aşılarını biz yaptırdık
    FORMASYON AVCISI 53

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    dün yaptığım teknik analizim çalışmaya devam ediyor 10730-10750 bölgesi bu bant altı kapanışlarda formasyon beklentim bozulur..kanal alt bantına doğru yolculuk devam eder
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Ayrıntılara takılma..Burada KRAL SENSİN...SANA SORALIM DEDİK..

10.730-50 aralığına müthiş LONG poz. açtım.

viob:12.400 diyelim...

Ne yapacağız.STOPLOOSU nereye koyalım...veya hisse aldık farzet...ÖLÜMÜNE taşıyalım mı? yoksa bir yeri kırarsa satalım mı?

Kaç saat beklemeliyiz...
    KORKMA CESUR OL..SADECE FİKRİNİ SÖYLE....sana güvendim..GIRTLAK LONG açtım...

10.730 u kırarsa ömürlük bekleyeyim mi? 10.743 kapattık.

Yoksa stoploss neresi..kaç VAKİT BEKLEYİNCE STOPLAMAM LAZIM..

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    dayı ben bundan sonra bilim konularını buraya yazmıcam..

tanrısı için kıç yalama merasimleri düzenleyen cemaatleri.. ağzında şeyiyle nasıl dolaşırı anlatan imamların videolarını paylaşcam.

eeee bunlar bu dilden anlıyor napak.

james web teleskopu ve dataları tamamen bilimden uzak eve atayiz düzeni.

Nuh’un gemisinin ölçüleri nedir.???
    Günümüz teknolojisi ile bile böyle bir gemi inşaa etmek bile imkansız.!!!
    Her türden hayvanı nasıl toplamış.!!
    Tilkiye, kurta karşı kuzuyu nasıl korumuş.!!
    Aslanla kaplanı nasıl yakalamış.!!
    Kanguruyu Avustralya dan ney ile getirmiş.!!
    Dinazorları ne ile taşımış???

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

8. Bu çakal bunu neden yapıştırıyor pipi kadar aklı ile bize oyun kurma derdinde
    FORMASYON AVCISI 53

Sayfa 79/981 İlkİlk ... 2969777879808189129179579 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •