vallahi, sen cidden geri.z .
adam İRONİYİ BİLE gerçek anlıyor.Adamla kafa buluyorum bunu KENDİNE İLTİFAT OLARAK GÖRÜYOR..
17 YILDIR her gün mil. işlem yapan viobcu senden akıl mı alacaktı?
12400 den long açtım..ama SANA SORDUM..STOPLOSS NEREDE?.SAÇMALIKLARINI DEŞİFRE İÇİN...KAÇ SAAT KALMALI..TIK YOK..
ŞİMDİ EĞER KIRSAYDIK. VE 2 SAAT kalsaydık ama sonra üste çıksaydık...
günlük kapanış mı diyecektin?
mal pıst 100 aşağı gelseydi sana inandık long açtık diyecektin ya döt biti kendini çok uyanık sanıyorsun ya ama çok iyi kıvırıyorsun ama ben yemem senin gittiğin yollarda benim ayak izlerim vardır .Bak dün birşey yazdım buraya MAL olana herşeyi öğretmem MAL olduğunu unutmasın diye![]()
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
11.088 kırılırsa hedef 11.350
ORADA KALICI OLMAK-KIRILMASI ÖNEMLİ...KAÇ VAKİT olduğuna bir gün sonra duruma göre karar veririz..
Misal 11.100 üzerinde 2 saat bekleyip 11.300 olursa: demekki 2 saat beklenmeliymiş..
ama 11.100 üzerinde 2 saat bekleyip kapanışı 11.000 yaparsa demekki günlük kapanış beklememiz gerekiyordu...
MABAD MENKUL DEĞ..
Neyse adam sayesinde strest attık..hamsterim sayesinde..
Dönelim piyasaya...Bu hafta LONG-FLAT giderim.LONG poz. devam ediyorum...umarım çok yükselir...
Ama ayın 17 sinden itibaren sadece short giderim.SP500 de o malum hedefe yükselmiş olur.
kısa-orta vadeli düşüncem budur.
ADİOS
Arkadaşlar hergün birine bulaşarak topiği kirletiyor ama havlar havlar susar döt olduya kuyruğu ile oyun oynuyor döner döner kenara çekilir izleyin![]()
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Siz ikiniz aynı şehirde yaşıyorsanız bir buluşun bence..
Çay, kahve için...
Aranızdaki sorunu orada halletmeye çalışın.
tim başkanı çok dertli şimdiye kadar aklın neredeydi
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri