Sayfa 120/981 İlkİlk ... 2070110118119120121122130170220620 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 953 - 960 arası.

Konu: Viop LVIII

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    keal derviş daha vicdanlı davrandı

gerçi o zaman boynumuzu çevirebiliyorduk
    artık boynuda çeviremiyoruz
    bunlara yolu kemal dervişler açmadımı,..sol hükümetler pişirir, sağ hükümetler yer,..
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

Sahte üniversite sahte diploma! Rektörü de liseli
    168 ülkede 4 bine yakın öğrencisi olduğu öne sürülen 'Yeni Pazar Üniversitesi'nin aslında hiç olmadığı ortaya çıktı. Kayıt için 2-4 bin avro ödeyenler diplomalarının sahte olduğunu anlayınca kampüsü ve akademisyeni bulunmayan sözde üniversiteye dava açtı. Rektör görülen 'Ali İlseven' ise iddiaya göre 'Profesör' değil lise mezunu.
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

3.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Sahte üniversite sahte diploma! Rektörü de liseli
    168 ülkede 4 bine yakın öğrencisi olduğu öne sürülen 'Yeni Pazar Üniversitesi'nin aslında hiç olmadığı ortaya çıktı. Kayıt için 2-4 bin avro ödeyenler diplomalarının sahte olduğunu anlayınca kampüsü ve akademisyeni bulunmayan sözde üniversiteye dava açtı. Rektör görülen 'Ali İlseven' ise iddiaya göre 'Profesör' değil lise mezunu.
    Adam böyle bir tezgah kurmuşsa profesörden öte benim gözümde :D
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Moody's'in Türkiye'nin kredi notunu "B2"ye yükseltmesi beklenirken, görünümün ise "pozitif" olarak korunacağı tahmin ediliyor.

5.  Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    mühür kimdeyse Süleyman odur derler ya, ben ondan dolayı şimşek'in yerine kim olur diye sordum.
    yoksa kimse vazgeçilmez değildir.
    kimseden duydunmu tv de bu kadar suçlanan adam nasıl geldi ekonomiyi kurtarmak için koltuğa oturdu diye SEÇİLMİŞ adam olarak gönderildi.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

6.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    sp sandığımız gibi para kazanılan bir endex değildir, aynı zamanda dünyayıda yönlendiren dir,...

bu manada somut gelişmeler gerekir,..

1.yapay zeka ve teknolojinin duvara toslaması,..son zamnlarda bununla sürdürülüyor,
    2.ABD başkanının belli olması,
    3.Rus -Ukrayna savaşının biterek barışa evrilmesi, çünkü savaş şunları istiyor, güçlü para, güçlü devlet, güçlü ordu

benim tahminim ise 2026 ocak ayının ilk haftasıdır,..ama bu şablondan değil, bu şablon karikatür gibi bir şey,..
    bu şablon bizim duygularımızı yansıtıryor, piyasayı biz yapmıyoruz ki,..yapanların duygularını ise bilmiyoruz,
    o nedenle sp bir çok ünlü ekonomisti 2009 mart ayından itibaren tac a çıkardı,...bunlar kenarda oturuyorlarmı hayır, biz oturuyormuyuz hayır,..sürekli bir düşüncemiz var,..
    analizci adam belli oluyor tebrikler.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

7. Xbank roketle gerisinde malı indir trade

hareketli dakikalar başladı. bu denemede geçti geçti. halaybaşı işc
    Açtığım pozlar beni bağlar, benim aklım bana ancak yetiyor.

Sayfa 120/981 İlkİlk ... 2070110118119120121122130170220620 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •