Günahsız hayvanları öldürmek bize yakışmaz. Bahçesi olan her binaya kulübe kurulsun ve aşılanmış, çipli, kısırlaştırılmış bir köpek bakma zorunluluğu getirilsin. Köpek ölürse vesaire yeni bir köpek verilsin. Problem çözülür.
Günahsız hayvanları öldürmek bize yakışmaz. Bahçesi olan her binaya kulübe kurulsun ve aşılanmış, çipli, kısırlaştırılmış bir köpek bakma zorunluluğu getirilsin. Köpek ölürse vesaire yeni bir köpek verilsin. Problem çözülür.
Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.
Hayvanlara eziyet edenin iki yakası bir araya gelmez.
Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.
Merak ettim burada kaç arkadaş, AÇ KÖPEK SÜRÜSÜ GÖRDÜ?
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Merakını gidereyim kendi açımdan Doğu'nun sınır vilayetlerinden birinde askerlik yaparken y. subay olarak akşam , 10 da samimi olduğum polislerin evinden kağıt oynamaktan dönerken 10-15 köpek tarafından saldırıya uğradım bulunduğum sokakta her yer kar altında gece olduğundan sokakta kimse yoktu, sırtımı bir duvara verip ejderha gibi bağırarak üzerimdeki kabanı çıkarıp bunlara savurarak yaklaşık 10 dk kadar kan ter içinde savunma yaptım , sonra aniden durdular, ve bütün sürü başka bir yöne koştular.
Sonra dışarı akşam çıkarken bir astsubay arkadaşın şahsi 7.65 Browning ni taşıdım, dışarıda geç kalacağım zaman, zaten bilenler için taşıması en kolay silahtır.
Yani buna rağmen köpek haklarını savunuyorum.
Boş laf değil başka biri orada altına sıçmıştı .
Bu hayvanlari kopekleri her ilcede kapali citli bir alanda tutabiliriz.mahallelide yemek verir.heryerde dolasmazlar boylelikle.
Yer İmleri