Karahan: Dezenflasyon aşırı likiditeden ve sermaye akımlarının yarattığı kırılganlıktan kaçınmayı gerektiriyor. Bu ödünleşimleri iyi yönettik-Bloomberg HT
Karahan: Dezenflasyon aşırı likiditeden ve sermaye akımlarının yarattığı kırılganlıktan kaçınmayı gerektiriyor. Bu ödünleşimleri iyi yönettik-Bloomberg HT
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Borsa rekor kırdı zirvede, herkesin kazançtan mutluluktan uçması gerekiyor değil mi?
Çevremde ki herkes zarar da, tam bir ülkemiz klasiği,
Lafta Everest tepesindeyiz gerçekte ise Mariana çukuru.!![]()
"İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."
Atıcıları pardon tahmincileri bekleriz yaw!
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=60830
ABD eski başkanı ve yeni başkan adayı Donald Trump’a miting alanında silahlı saldırı düzenlendi . Saldırıda Trump kulağından yaralanırken kurşunun isabet ettiği 1 kişi hayatını kaybetti.
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Adalet Bakanı : İzmir Konak'taki yağış sırasında elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüyle ilgili soruşturmada, 29 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.
Erdoğan : 15 Temmuz’un işaret fişeği esasında bizim “ one minute” çıkışımızdan hemen sonra atıldı
Yer İmleri