Erdoðan : 15 Temmuz’un iþaret fiþeði esasýnda bizim “ one minute” çýkýþýmýzdan hemen sonra atýldý
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Atýcýlarý pardon tahmincileri bekleriz yaw!
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=60830
günaydýn iyi haftalar
AK Parti Grup Baþkaný Abdullah Güler: (En düþük emekli aylýðý zammýna iliþkin) 10 Bin TL olarak öngörülen asgari ödeme tutarýný da 12 bin 500 liraya*yükseltiyoruz.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoðan: Sokaða, pazara, çarþýya kulak týkayan bir iktidar olmadýk, olmayacaðýz, 22 yýllýk süreçte insanlarýmýzý enflasyona ezdirmedik, ayný þekilde devam edeceðiz
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
15 temmuz olunca iktidar ve çevresi havaya giriyorlar,darbeciði kim önledi Atatürkçü subaylar,ödül olarakta uzun onlarý görevden men etti 2'ci kýsým olarak yobaz kýsýmýn yolunu açtý,20 temmuzda ise kendi darbesini yaptý,galiba kendisini akýllý sanýyor![]()
Yer Ýmleri