sindo bana yazmadın değil mi.....bu arada geçen hata söylediğim yerde endeks dolanıyor....
neresi o aylık 11140 üzerini görmez döner dediğin sonra apkoşun nokta atışı diye alkışladığın bölgemisonra 11400 den şort bölgesi yazdığı çok uzun zamandır böyle komedi görmedi.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR. Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
bir kardeşim özelden yazmış Bulut abi trade şamasında neredeyiz diye kendi şemama göre 2.nin başlangıcındayız hayali barlar koydum onlara takılmayın bu hareket beklediğim formasyon hareketine göre bir simülasyon 3.48-3.50 bölgesinden satış beklerim vade sonu hikayesiyle
kolay gelsin
emlak böyle devam ederiz benim oyunda.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR. Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
neresi o aylık 11140 üzerini görmez döner dediğin sonra apkoşun nokta atışı diye alkışladığın bölgemisonra 11400 den şort bölgesi yazdığı çok uzun zamandır böyle komedi görmedi.
sen tahmin bile yapamadın sindo....biz tahminimizi yaptık geldi bile....sen onu bile yapamadın....hadi bakayım....
Yer İmleri