açılın üst düzey fenci konuşuyo...![]()
açılın üst düzey fenci konuşuyo...![]()
11.139 dan endeks kapattı..eğer 11.200 üzeri kapanırsa bu aralık 12.000 hedef olacaktır..
Ama 10.800 altında kapanırsa 10.500 hedeftir...
Aşılması anlık mı-saatlik mi...HER ŞEYİ DEVLETTEN BEKLEMEYİN..onu da siz karar verin..veya duruma göre -geçmişe bakar konuşuruz.![]()
Benim mahallede maaş dolgun,yaşı 60 üstü olan bile emekli olmuyor maaşım yarıya düşüyor deye
Vatandaşta haklı
Benimde 60bin tale maaşım olsa bende emekli olmam
Dikkat ediyorum da emekli olanların çoğu asgari ücretli çalışanlar
İyi ki eyt çıkmış,
Yohusa mimkin değil asgari ücretle geçinebilmek, 10bin de emekli maaşı ekleyince işte zar zor aysonunu getiriyor millet
Hamdım Piştim Yandım
Bademler yatayda hacim yaparlarsa ve bu arada yabancı alışı olursa ve menemen soğansızsa: işte o zaman endeks yükselir.
Ama siyasiler ölürse,mars 27 derece açıyla girerse ve kimse almazsa endeks düşer...
EL MABAD menkul değerler.
Şimdi buranın üroloji doktoru var emlak bunu muhayne etti meşhur olamaz dedi kendini zeki sanan anladınız sizbunun için emlaka 5 bira teklif ettim bir yerine birşey bağlarızda meşhur olur diye yok olmadı arkadaşlar beyin yanık gelelim yukarda yazdıklarına bu elemana çok anlattım topik bıktı ens on özelden abi adam aptal analamıyor neden zorluyorsun diye yazdılar 2 ay önce
öngörü diyor ayın 9 da paylaştım önce 10730-10750 bölgesine çekilme diye bendeki formasyon 240 dk grafta tobo sağ omuz ne gördü 10708 kot kafalı hala 5 dk vs yazıyororta vade öngörü yazmadın diyor buraya grafı ile koyuyorum 2023 son ayında pıst 100 2.50 dolarken 3.75-400 bandı bir hareketi paylaşmışım ama hala mal mal yazıyor burada
![]()
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Yer İmleri