Sayfa 165/981 İlkİlk ... 65115155163164165166167175215265665 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 1,313 - 1,320 arası.

Konu: Viop LVIII

açılın üst düzey fenci konuşuyo...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    11.139 dan endeks kapattı..eğer 11.200 üzeri kapanırsa bu aralık 12.000 hedef olacaktır..

Ama 10.800 altında kapanırsa 10.500 hedeftir...

Aşılması anlık mı-saatlik mi...HER ŞEYİ DEVLETTEN BEKLEMEYİN..onu da siz karar verin..veya duruma göre -geçmişe bakar konuşuruz.

3.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    11.139 dan endeks kapattı..eğer 11.200 üzeri kapanırsa bu aralık 12.000 hedef olacaktır..

Ama 10.800 altında kapanırsa 10.500 hedeftir...

Aşılması anlık mı-saatlik mi...HER ŞEYİ DEVLETTEN BEKLEMEYİN..onu da siz karar verin..veya duruma göre -geçmişe bakar konuşuruz.
    @ABKA başkan...
    "Hani delikanlı analiz yekten, tekten olurdu?"
    "Öyle olursa böyle olur, şöyle olursa da beyle olur!" delikanlıya tersti yanlış hatırlamıyorsam geçmiş gönderilerini?

4.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    hiç uyumadan 4 işte birden çalışabilirmisin..

şimşek onu deniyor.

ya çalış.. ya .... ..... ....
    Benim mahallede maaş dolgun,yaşı 60 üstü olan bile emekli olmuyor maaşım yarıya düşüyor deye
    Vatandaşta haklı
    Benimde 60bin tale maaşım olsa bende emekli olmam
    Dikkat ediyorum da emekli olanların çoğu asgari ücretli çalışanlar
    İyi ki eyt çıkmış,
    Yohusa mimkin değil asgari ücretle geçinebilmek, 10bin de emekli maaşı ekleyince işte zar zor aysonunu getiriyor millet
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Bademler yatayda hacim yaparlarsa ve bu arada yabancı alışı olursa ve menemen soğansızsa: işte o zaman endeks yükselir.

Ama siyasiler ölürse,mars 27 derece açıyla girerse ve kimse almazsa endeks düşer...

EL MABAD menkul değerler.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    bu haberi kaçırmışıkbu kafa bize boş boş yazıyor diyor sokuyorum gözlerine yine utanmıyorlar o ara 2 sinin özelliği kaybolurlar sonra utanmadan yine gelip laf ebeliğine başlarlar

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

7.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Bu adamı görünce dayanamıyorum...FİNOM yine havlamış...

Ulan 69 kere dedik..varsa ÖNGÖRÜN YAZ....kuyruğunu kıstırıp kaçtın..10 TANE arkadaş açıkladı.

31 kere dedik....İMZADAKİLERİ...sana SORDUK.cevap yok..senin teknik dediğin 2 paçavranın içine tükürürüm..

10 tane sinyali.AÇIK VE NET olarak buraya yaz.stoploss belli olsun..bunun 7 si tutsun bu foruma bir daha yazmam.

Geçenlerde dedin..BURANIN ALTINDA KAPANIRSA AŞAĞI KANALA GEÇER...3 tane 5 daklık kapanış yaptı..ne yapmalıydık?

O zaman zamanı söyleyeceksin..

Bpşuna sana GE..Z. demiyorum..Yüzlerce insana ÜST DÜZEY MAT-FEN öğrettim..kişilerin muhakeme-zekası hakkında net düşüncem olur.
    Şimdi buranın üroloji doktoru var emlak bunu muhayne etti meşhur olamaz dedi kendini zeki sanan anladınız sizbunun için emlaka 5 bira teklif ettim bir yerine birşey bağlarızda meşhur olur diye yok olmadı arkadaşlar beyin yanık gelelim yukarda yazdıklarına bu elemana çok anlattım topik bıktı ens on özelden abi adam aptal analamıyor neden zorluyorsun diye yazdılar 2 ay önce
    öngörü diyor ayın 9 da paylaştım önce 10730-10750 bölgesine çekilme diye bendeki formasyon 240 dk grafta tobo sağ omuz ne gördü 10708 kot kafalı hala 5 dk vs yazıyor orta vade öngörü yazmadın diyor buraya grafı ile koyuyorum 2023 son ayında pıst 100 2.50 dolarken 3.75-400 bandı bir hareketi paylaşmışım ama hala mal mal yazıyor burada
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ASAP_ Yazıyı Oku
    @ABKA başkan...
    "Hani delikanlı analiz yekten, tekten olurdu?"
    "Öyle olursa böyle olur, şöyle olursa da beyle olur!" delikanlıya tersti yanlış hatırlamıyorsam geçmiş gönderilerini?
    Dayı artık her zaman haklı çıkmak istiyorum.Yeni bir vizyon ile borsaya bakıyorum.Yoksa nick gidecek

Sayfa 165/981 İlkİlk ... 65115155163164165166167175215265665 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •