Sayfa 190/981 İlkİlk ... 90140180188189190191192200240290690 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 1,513 - 1,520 arası.

Konu: Viop LVIII

1.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Doğru ama çok geç bir tespit
    Buranın tek sahibi 70 gündür bank of akp nin satisini karşılayan others dır.
    Borsa duzeltmelerle hep çıkacak çok kez söyledim
    Burda hisse seçimi ve düzeltmeyi yakalamak onemli

Bu others i kaçıracak bir vergi savaş siyasi kriz çıkmadığı sürece dönem dönem hep zirve tazelicez.
    Ama bankofakp hisselerin içinden geçmeye devam edecek.
    Dikkatli seçim ve endeks longlamak daha mantıklı dususlerde
    buraya yazmamış olmam bu tespiti kendim için önceden yapmadığım buna uygun yatırım yapmadığım anlamına gelmez hisse senedi fonlarında 3 yılda kendime servet yaptım diyebilirim. tek hatam buradan elde ettiğim karları dövize erken çevirmem oldu biraz. döviz için daha zaman var halen...
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    buraya yazmamış olmam bu tespiti kendim için önceden yapmadığım buna uygun yatırım yapmadığım anlamına gelmez hisse senedi fonlarında 3 yılda kendime servet yaptım diyebilirim. tek hatam buradan elde ettiğim karları dövize erken çevirmem oldu biraz. döviz için daha zaman var halen...
    üstad 3 sene önce hisse alıp bekleyende şuan taşıyanda aynı serveti yaptı bence. x100-50

fonların özel bir yanı yok gibi.

3 sene önce x100 tam bugüne

yaklaşık % 370 artmış.

ben % 800 yaptım diyene helal.

4.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    üstad 3 sene önce hisse alıp bekleyende şuan taşıyanda aynı serveti yaptı bence. x100-50

3 yıl önce ne aldisan şu an borsa dan getirdiğin hemen hemen aynıdır
    Sadece viob da fark yarattisan katlamissindir

5.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku

ya öyle ama işlerim nedeniyle hisse izleyemiyorum artık. o nedenle fon işine giriştim. önceden sağlam viop da yapardım, genelde slow trade ile güzel para kazanırdım. ancak yine son zamanlarda hisselerin hikayeleri konjunktür hızla değişebiliyor. iyi piyasa takibi lazım...
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

6.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku

yaklaşık % 370 artmış.

Viob karım %20.000 civarı
    Hisselerimin aman aman karı yok

Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    ya öyle ama işlerim nedeniyle hisse izleyemiyorum artık. o nedenle fon işine giriştim. önceden sağlam viop da yapardım, genelde slow trade ile güzel para kazanırdım. ancak yine son zamanlarda hisselerin hikayeleri konjunktür hızla değişebiliyor. iyi piyasa takibi lazım...
    ya fonda aynı hisse gibi demek istediğim.. 4 farklı fon alırsın biri 300 biri 400 biri şansa dediğin dolar bazlı daha yüksek olmuştur.

elbette kötünün en iyisi...

yani demek istediğim orada da şans ve seçim önemli , aynı hisse seçimi gibi durum oluşuyor.

bist getirisi altında kalanda vardır belkide... fonlardan.

tabi ben takip edemiyorum trade etmeyim komisyon ödemeyim vb diyenler için en iyisi fondur.

8.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku

yaklaşık % 370 artmış.

buyrun 39 tane hisse senedi fonunun son 3 yıl getirisi %850 ve üzerisi

Sayfa 190/981 İlkİlk ... 90140180188189190191192200240290690 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •