görünüşe bakarsak akşama doğru indirecekler mi acaba diye düşünücez
O değilde @EMLAK, endeks vade shortları çok erken kapatmışım, birde EREGL longları satamıyorum, başka bir kurumdan almıştım, sistemde sorun var giremiyorum, neler kaçırdım bilemezsin
O değilde @EMLAK, endeks vade shortları çok erken kapatmışım, birde EREGL longları satamıyorum, başka bir kurumdan almıştım, sistemde sorun var giremiyorum, neler kaçırdım bilemezsin
diğer hesabından satış yap .....eğer düşecek diyorsan.....arıza giderildiğinde de her iki hesabıda eş zamanlı kapat.....
bimde bariz ayı yapısı oluşuyor. haftaya güzel dayak var orda.
dün güzel yerden şort açmıştım...çok az kazançla vermiştim...yazık oldu...ama yinede bulaşmak istemem....dün endeks şortlarım güzel prim yapmıştı oradan paraları katladık şükür.....
diğer hesabından satış yap .....eğer düşecek diyorsan.....arıza giderildiğinde de her iki hesabıda eş zamanlı kapat.....
yok farklı bir kurumdan Deniz Yatırımdan almıştım, EREGL leri, ama bugün hiç girilmedi, Global bir sorun var deniyor, artık EREGL den vazgeçtim de dursun, hesabı boşaltmasınlar bari! geçen haftalarda Akbank da bazı hesapların boşaltıldığı söyleniyor!
Yer İmleri