Sayfa 213/981 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313713 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 1,697 - 1,704 arası.

Konu: Viop LVIII

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    görünüşe bakarsak akşama doğru indirecekler mi acaba diye düşünücez
    O değilde @EMLAK, endeks vade shortları çok erken kapatmışım, birde EREGL longları satamıyorum, başka bir kurumdan almıştım, sistemde sorun var giremiyorum, neler kaçırdım bilemezsin

Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Saol tokatlı paylaşım icin
    buradan bende 12.652 Long açtım......

Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    O değilde @EMLAK, endeks vade shortları çok erken kapatmışım, birde EREGL longları satamıyorum, başka bir kurumdan almıştım, sistemde sorun var giremiyorum, neler kaçırdım bilemezsin
    diğer hesabından satış yap .....eğer düşecek diyorsan.....arıza giderildiğinde de her iki hesabıda eş zamanlı kapat.....

..................
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

5. neyse biraz gümüş aldık fırsattan istifade...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    :///////////////////////

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    bimde bariz ayı yapısı oluşuyor. haftaya güzel dayak var orda.
    dün güzel yerden şort açmıştım...çok az kazançla vermiştim...yazık oldu...ama yinede bulaşmak istemem....dün endeks şortlarım güzel prim yapmıştı oradan paraları katladık şükür.....

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    diğer hesabından satış yap .....eğer düşecek diyorsan.....arıza giderildiğinde de her iki hesabıda eş zamanlı kapat.....
    yok farklı bir kurumdan Deniz Yatırımdan almıştım, EREGL leri, ama bugün hiç girilmedi, Global bir sorun var deniyor, artık EREGL den vazgeçtim de dursun, hesabı boşaltmasınlar bari! geçen haftalarda Akbank da bazı hesapların boşaltıldığı söyleniyor!

Sayfa 213/981 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313713 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •