Sayfa 80/484 İlkİlk ... 3070787980818290130180 ... SonSon
Arama sonucu : 3871 madde; 633 - 640 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade IX

Denizbank : Değerli Müşterilerimiz,
    Kullandığımız global yazılım sisteminin dünya genelinde yaşadığı teknik aksaklık nedeniyle ülkemizde de birçok kurumu etkileyen kesintiler yaşanmaktadır. Bankamız, söz konusu aksaklığın giderilmesi ve tüm kanallarımızın en kısa sürede hizmete açılması için çalışmaktadır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

BTK: (Global kesinti) Yaşanan aksaklığın siber saldırı kaynaklı olmadığı tespiti yapılmıştır

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    O günleri yaşayan biri olarak hem gözlerim yaşardı hem de bir kere daha kahroldum.
    https://www.youtube.com/watch?v=lWKC65Ulw2I

Sofra yaygısını kefen yapmakla olmuyor bu işler.

Thy : Dünyada farklı sektörlerden birçok şirketi etkileyen yazılım kaynaklı problemin çözümü doğrultusunda operasyon yoğunluğumuzu düşürmek için çalışmalar yapmaktayız.

Uçuşlarda aksama yaşanmaması adına bazı seferler iptal edilecek olup, uçuşlarımız en kısa sürede kademeli olarak normal seyrine dönecektir. Yaşanan aksaklıktan dolayı siz değerli misafirlerimizden özür dileriz.

Marmara denizinde 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,318
    Çok iyi anlatmış Yılmaz Özdil

15 Temmuz Aslında Nedir? - Yılmaz Özdil

https://www.youtube.com/watch?v=jcCXOemFDMM

Moody's Türkiye'nin kredi notunu B1'e yükseltti görünümü "pozitif" olarak sürdürdü

Moody’s böylece Turkiye’nin kredi notunu iki kademe birden arttırmış oldu

Sayfa 80/484 İlkİlk ... 3070787980818290130180 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •