Sayfa 194/268 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244 ... SonSon
Arama sonucu : 2140 madde; 1,545 - 1,552 arası.

Konu: GLYHO- Global Yatırım Holding

1. Seneryo yazayım
    Kurtman delist haberini bildirdiği gün hisse tavan oldu. İstanbul portfoy 4.5 milyon lot mal aldı. O mal kurtmanin maliydi. (Besiktask bu ifade etmişti). Ne yaptı kurtman eline geçen 80 milyon ile gph aldı ki haber düştüğü ilk günlerde 2.3 pounda kadar hisse geri çekildi. Ortalama 2.4 poundan parayı bagladi alacagini aldı ve çağrı fiyatını 3.07 pound olarak açıkladı. Yaklasik yüzde 30 para kazandı. 15.90 dan verdiği mali buralardan alırsa yaklaşık yüzde 5 de öyle kazanır. Yani bir ayda yüzde 35 kilciksiz para kazanmış oldu. Olma ihtimali var mı sizce ?

2.  Alıntı Originally Posted by zigana Yazıyı Oku
    Seneryo yazayım
    Kurtman delist haberini bildirdiği gün hisse tavan oldu. İstanbul portfoy 4.5 milyon lot mal aldı. O mal kurtmanin maliydi. (Besiktask bu ifade etmişti). Ne yaptı kurtman eline geçen 80 milyon ile gph aldı ki haber düştüğü ilk günlerde 2.3 pounda kadar hisse geri çekildi. Ortalama 2.4 poundan parayı bagladi alacagini aldı ve çağrı fiyatını 3.07 pound olarak açıkladı. Yaklasik yüzde 30 para kazandı. 15.90 dan verdiği mali buralardan alırsa yaklaşık yüzde 5 de öyle kazanır. Yani bir ayda yüzde 35 kilciksiz para kazanmış oldu. Olma ihtimali var mı sizce ?
    Unutma bu döviz bazlı rakam birde. . . . . . EEEEeeeee nede olsa sevgili mehmetcik nitelikli bir yatırımcı ))) Heee bu arada kağıdın arka arkaya tavan adeti olmadığını (en azından bugune kadar) dikkatli olunması gerektiğinide özellikle yazmıstım. . . . . .

saygılarımla
    Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır

3. Hesap doğru ... ama verdiği malı ancak sattığı yerden geti alır ... o da spk denetiminde ... biraz zor işlemler... mal gelir mi diye bakıyor ... 09/08 de delisting in sonucunu görecez... ytf...

4.  Alıntı Originally Posted by aysha Yazıyı Oku
    Hesap doğru ... ama verdiği malı ancak sattığı yerden geti alır ... o da spk denetiminde ... biraz zor işlemler... mal gelir mi diye bakıyor ... 09/08 de delisting in sonucunu görecez... ytf...
    Şöyle söyleyeyim alış yazana mal veriyorlar.

5. saatlik grafikte oluşan bi gap var ..sanırim 14.50 civarı ..
    orayı doldurmanin peşinde ..
    ama teknikcilere mal kaptırmaktanda korkuyo patron yada oyuncu ..
    çünkü oralar mutiş alım yeri ..
    haftaya bi iyne atarmı ..yoksa ülke puanı artti diye endeks hisseleriyle birlik çoşkulu açılış yaparmı...tavan gibi ..
    izleyip görecez ...ytd

6. 10 gündür uğramamışız.
    Yazı çok ama bomba yine üstattan gelmiş.
    Malum kaçıranlar da oluyo..
    Bilerek üstünü örtenler de, görmezlikten gelenler de..
    Zaten üstad bu yorumlarda kelimeleri bilerek seçiyor.
    Eee serde de felsefecilik var. Koskoca filozofların metinlerinde..
    Altta yatanı bulmak, acaba burda ne demek istedi gibi sorulara..
    Hayatımızın ilk bölümünde cevaplar aramıştık.
    Filozof sen de az filmci değilmişsin diyonuz değil mi?
    Eee koskoca üstad bilgileri saklar da biz bulmaz mıyız?
    Evet bombaya gelelim.
    Ne diyor?
    Arka arkaya tavanlar aramayın.
    Ne zaman? Şimdilik.
    Bu ne demek?
    Demek ki ilerde arka arkaya tavanlar gelecek.
    2020den beri abuk subuk birçok hisseye bile yapılan bu değer analizleri..
    Artık buna da yapılacak demek ki.
    Vakit daralıyor.

7.  Alıntı Originally Posted by FİLOZOF16- Yazıyı Oku
    10 gündür uğramamışız.
    Yazı çok ama bomba yine üstattan gelmiş.
    Malum kaçıranlar da oluyo..
    Bilerek üstünü örtenler de, görmezlikten gelenler de..
    Zaten üstad bu yorumlarda kelimeleri bilerek seçiyor.
    Eee serde de felsefecilik var. Koskoca filozofların metinlerinde..
    Altta yatanı bulmak, acaba burda ne demek istedi gibi sorulara..
    Hayatımızın ilk bölümünde cevaplar aramıştık.
    Filozof sen de az filmci değilmişsin diyonuz değil mi?
    Eee koskoca üstad bilgileri saklar da biz bulmaz mıyız?
    Evet bombaya gelelim.
    Ne diyor?
    Arka arkaya tavanlar aramayın.
    Ne zaman? Şimdilik.
    Bu ne demek?
    Demek ki ilerde arka arkaya tavanlar gelecek.
    2020den beri abuk subuk birçok hisseye bile yapılan bu değer analizleri..
    Artık buna da yapılacak demek ki.
    Vakit daralıyor.
    Çok ama çok ucuz kaldı. Beklenti 0.8 dolardı ama maalesef beklenen hareket bir türlü gelmedi gelmiyor. Ağustos 9 sonrası çok hareketli olacaktır. Bakalım kurtman nasıl bir yol izleyecek. Tahta yeni alıcı gelmiyor. İnsanlar fena ürkmüş durumda.

8. arkadaşların çoğu tırtıkcı %5-10 aldım diye seviniyor. Büyük tabloyu okuyan yok. Burada iki kez önemli soru sordum birini uyguladım birini uygulamadım. Birincisi glyho ile garanti aynı fiyata gelmişti, switch yapalım mı diye sordum? 7600 7800 idi. Yapmadım ve hala yanarım. Biri 16000 diğeri 120 bin şu an. İkincisi glyho içerde ralli yaptığında londrada 100 penyde dolanıyordu. Bu sefer kimseye sormadım ama aracı kurum sorunundan ancak 1.4 maliyetle switch ettim 1.5 yıl önce. Şimdi 4.02 dolardan geri alıyor. Gbp bazında %150 kar. Önemli olan uzun trendi yakalamak. Tırtıklayarak birşey olmaz.

Sayfa 194/268 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •